Genç Türk işadamı, Dubai'de ortadoğuyu anlatacak

Genç Türk işadamı, Dubai'de ortadoğuyu anlatacak

Genç Türk patron, Dubai'de düzenlenecek Dünya Ekonomik Forumu'nda Ortadoğuyu anlatacak

Genç Türk işadamı, Dubai'de ortadoğuyu anlatacak
16px
24px
01.02.2013 10:43
ABONE OLgoogle

Dünya Ekonomik Forumunun Ortadoğu ve Kuzey Afrika ayağı "MENA Economic Forum" 3-4 Şubat 2013'de Birleşik Arap Emirliklerinin Sharja kentinde yapılacak.

Türkiye'den genç patron kuşağından Bora Can Yıldız'da anahtar konuşmacı (key speaker) olarak, enerji ve altyapı ile ilgili panellerde yer alacak.

EID Yönetim Kurulu Başkanı Bora Can Yıldız, uzun yıllardır, körfez bölgelerinde inşaat ve teknoloji alanında çalışmalar yürütüyor. Basra körfezinde önemli inşaat işleri üstlenen EID'nin başarısı bölge ülkeleri tarafından dikkat çekiyor.

EID Yönetim Kurulu Başkanı Bora Can Yıldız, dünyanın önde gelen uluslararası enerji, inşaat şirketlerinin başkanlarının, politikacıların, akademisyen ve üst düzey diplomatların katılacağı toplantıda enerji ve altyapı konularında konuşma yapacak.

Ev sahipliğini Sharja Emirinin yapacağı toplantıda Ortadoğu ve Kuzey Afrika'nın yakın gelecekteki gelişimi, Arap Baharının ekonomik etkileri, bölgede yapılacak olan Mega Projeler ve yatırımlar, bölgedeki sosyo ekonomik gelişim, altyapı, temiz su, yeşil enerji kaynakları, fosil enerji kaynakları ve petrol, sağlık gibi konular tartışılacak.

Yıldız, Ortadoğu'da faaliyet gösteren EID İnşaat şirketinin ve INTRO Grubunun ortağı ve bölgede bir cok önemli projeyi üstleniyor.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde