Genç Türk iş adamı 4.ncü kez Körfez'in en etkili 100 ismi arasında

Genç Türk iş adamı 4.ncü kez Körfez'in en etkili 100 ismi arasında

AE Arma-Elektropanç Yönetim Kurulu Üyesi Burak Kızılhan, Orta Doğu’nun ve Körfez’in en prestijli yayın kuruluşlarından Construction Week’in en etkili 100 ismini kapsayan “Power 100” listesine 4.ncü kez girdi..

Genç Türk iş adamı 4.ncü kez Körfez'in en etkili 100 ismi arasında
16px
24px
31.05.2016 11:55
ABONE OLgoogle
Orta Doğu’nun ve Körfez’in en prestijli yayın kuruluşlarından Construction Week’in her yıl belirlediği, bölgenin en etkili 100 ismini kapsayan “Power 100” listesine AE Arma-Elektropanç Yönetim Kurulu Üyesi Burak Kızılhan bu yıl 17 sıra yükselerek 71.sıradan girdi. 4. kez listeye adını yazdıran Kızılhan, listede Türkiye’yi temsil eden üç kişiden biri olarak yer alıyor. 32 yaşındaki Kızılhan, listenin en genç ismi olarak da dikkat çekiyor. 

Power 100 listesi, her yıl Körfez Bölgesi’nde inşaat ve yatırım sektöründe faaliyet gösteren şirketlerin ciroları, kârları, çalışan personel sayısı, mevcut projelerinin yanı sıra şirket temsilcilerinin bölgeye kattıkları değer, teknoloji ve inovasyona yaklaşımları, liderlik birikimleri gibi nitelikler göz önüne alınarak hazırlanıyor.

Londra’daki University of Hertfordshire’da Elektrik – Elektronik Mühendisliği üzerine lisans eğitim alan Burak Kızılhan, yine Londra’da bulunan Brunel University’de Mühendislik Yönetimi Master’ı yaptı. Ayrıca, Harvard Business School’da Finans alanında Executive eğitimini tamamladı. 

Eğitim hayatından sonra Schneider Electric İngiltere’de iş hayatına başlayan Kızılhan, 2 sene proje müdürü görevini sürdürdü. 2010 yılında aile şirketleri olan AE Arma-Elektropanç’ta İş Geliştirme Müdürü ve Orta Doğu-Kuzey Afrika (MENA) operasyonlarının başına geçen Kızılhan, 2014 yılından itibaren şirketin Yönetim Kurulu Üyeliği ve Genel Müdür Yardımcısı görevine getirildi.

Sivil toplum kuruluşlarında da çalışmalar yürüten Kızılhan, İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) Yönetim Kurulu Üyesi, Endeavor Türkiye Üyesi, 1907 Fenerbahçe Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve Fenerbahçe SK Kongre Üyesi.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde