Genç Kamhi tatlıcı zinciri kuruyor

Genç Kamhi tatlıcı zinciri kuruyor

Profilo Holding'in kurucusu işadamı Jak Kamhi'nin küçük oğlu Kerim Kamhi (32), tatlıcı zinciri kurmaya hazırlanıyor.

Genç Kamhi tatlıcı zinciri kuruyor
16px
24px
28.11.2009 10:04
ABONE OLgoogle

Yeni projesini sır gibi saklayan Kamhi'nin, Türkiye'de olmayan bir konsepti getireceği konuşuluyor

Bu yıl TÜSİAD'a üye olan Kerim Kamhi, iş dünyasına hızlı bir giriş yapmak için kolları sıvadı. Sektöre yakın isimlerden edinilen bilgilere göre, elektronik mühendisi olan ve Profilo'nun güvenlik sistemleri alanındaki işlerini yürüten Kamhi, yeni bir sektöre yatırım hazırlığında. Bu ay içinde 'R2 Gıda ve İhtiyaç Maddeleri' adlı bir şirket kuran Kerim Kamhi, yerli ve yabancı her türlü tatlının satılacağı bir dükkân zinciri kuracak.

Ortağı MBA hocası

2010'da başlaması planlanan zincirin ayrıntıları henüz şekillenmedi. Fast - food'a yakın bir sistemle işleyecek dükkânlarda oturmak yerine müşteriler ağırlıklı olarak tatlılarını alıp gidecek. Ancak ilginç bir nokta internetle dükkânların bir şekilde birleştirilmesi olacak. Müşterilerin önemli bir kısmını işe gitmekte olan çalışanlar oluşturacak.

Johns Hopkins Üniversitesi'nde öğrenim gören Kerim Kamhi, Hayati Kamhi ve Cefi Kamhi'nin kardeşi. Ancak Kerim Kamhi bugüne kadar basında hiçbir şekilde yer almayı tercih etmedi. Kamhi fotoğrafının yayımlanmasına da sıcak bakmıyor.

Kamhi'nin yeni şirketinin ortakları arasında teknoloji dünyasının yakından tanıdığı Tellcom eski genel müdürü Veli Tan Kirtiş de var. Bilgi Üniversitesi'nde de MBA dersleri veren Kirtiş, projeyle ilgili açıklama yapmak istemedi.     

Serkan Arman/Milliyet

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde