Gece yarısı kıyafet alışverişi

Gece yarısı kıyafet alışverişi

Başbakan Ahmet Davutoğlu, gece yarısı eşi Sare Davutoğlu ile birlikte kıyafet alışverişine çıktı. Bakın nereyi tercih etti?

Gece yarısı kıyafet alışverişi
16px
24px
07.11.2014 07:01
ABONE OLgoogle
Başbakan Ahmet Davutoğlu, 24 Ekim Cuma akşamı AK Parti Genel Merkezi’ndeki Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’ndan sonra eşi Sare Davutoğlu ile birlikte kıyafet alışverişine çıktı.

Gece yarısına doğru Kavaklıdere’de İran Caddesi üzerinde bulunan Derviş Bağzıbağlı mağazasına gelen Davutoğlu çifti için, mağazanın girişine kırmızı halı serildi. Sivil plakalı bir araçla mağazaya gelen Davutoğlu çiftini, mağazanın sahibi Derviş Bağzıbağlı ve mağaza yöneticileri kapıda karşıladı. Davutoğlu‘nun 45 dakikalık zyareti ise başkentin magazin dergisi Bitter tarafından görüntülendi. 
 
Açıklama yapmadılar


 
Derviş Bağzıbağlı mağazası ziyaretle ilgili açıklama yapmayacaklarını söyledi. Bağzıbağlı, Kıbrıslı bir ailenin çocuğu. Aileden terzi ve ikinci kuşak. Üçüncü kuşak olan oğlu da baba mesleğini devam ettiriyor. Bağzıbağlı, İngiltere’nin lüks kumaş üreticilerinden aldığı kumaşlarla, Türkiye’de ünlü iş adamlarından siyasetçilere ve büyükelçilere kadar pek çok kişi için özel dikim kıfayetler tasarlıyor. 
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde