Gaziosmanpaşa'da patlama

Gaziosmanpaşa'da patlama

Gaziosmanpaşa'da 5 katlı bir binada doğalgaz patlaması meydana geldi.

Gaziosmanpaşa'da patlama
16px
24px
18.03.2008 14:13
ABONE OLgoogle
Gaziosmanpaşa'da 5 katlı bir binada doğalgaz patlaması meydana geldi. Şiddetli patlamanın ardından binada yangın çıkarken, olayda 1 kişi öldü, 7 kişi de yaralandı.
 
Alınan bilgiye göre, Barboros Hayrettin Paşa Mahallesi'nde bulunan 5 katlı binada patlama meydana geldi. Çalışma yapan iş makinasının doğalgaz borusunu delmesi sonucu meydana geldiği öne sürülen şiddetli patlamanın ardından söz konusu binada yangın çıktı. Bazı apartman sakinleri kendi imkanlarıyla dışarıya çıkmayı başarırken, içeride kalanların yardımına vatandaşlar yetişti.
 
Olayda ilk belirlemelere göre 1 kişi öldü, 7 kişi de yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla çevre hastanelere kaldırıldı.
 
Çevredeki binaların camlarının da kırılmasına neden olan şiddetli patlamanın ardından binada mahsur kalanları kurtarmak için çalışma başlatıldı. Apartmanda adeta can pazarı yaşanırken, kadın ve çocuklar öncelikli olmak üzere mahsur kalan çok sayıda kişi merdiven aracı yardımıyla kurtarıldı.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde