Gazetecilere rüşvet gibi indirim

Gazetecilere rüşvet gibi indirim

Yerel medyada sık sık eleştiri konusu olan CLK (Cengiz-Limak-Kolin) gazetecilere elektrik faturalarında indirim yapacak.

Gazetecilere rüşvet gibi indirim
16px
24px
20.05.2016 13:16
ABONE OLgoogle
Antalya’da yaşanan elektrik kesintileri, eksik yatırımlar ve yüklü faturalar sebebiyle yerel medyada sık sık eleştiri konusu olan CLK (Cengiz-Limak-Kolin) Akdeniz Elektrik, Antalyalı gazetecilere elektrik faturalarında indirim yapacak.

CLK Akdeniz Elektrik Perakende Satış AŞ Genel Müdürü Halit Bakal ile Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mevlüt Yeni arasında imzalanan protokole göre gazeteciler bundan böyle elektriği yüzde 10 indirimli kullanacak.

Yapılan indirimin medyayı etki altına almak için yapıldığı iddia edildi. Anlaşmanın imzalandığı toplantıda konuşan AGC Başkanı Mevlüt Yeni, indirimin medyayı etki altına almak için yapılmış bir anlaşma olmadığını, ticari olduğunu öne sürdü.

CLK Akdeniz ile ilgili olarak yerel medyada gerekli yatırımların yapılmaması, sık kesintiler ve yol açtığı zararlar gündeme getirildi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Çetin Osman Budak da şirketle ilgili olarak, ‘rekabeti bozacak adımlar, yanlış bilgi vererek sözleşme imzalatmak’ gibi ihlaller nedeniyle 2013 yılında başlatılan soruşturmaların hâlâ sonuçlanmadığını gündeme taşımıştı. 
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde