Gazeteci İsmail Küçükkaya'ya 5 yıla kadar hapis istemi

Gazeteci İsmail Küçükkaya'ya 5 yıla kadar hapis istemi

FOX TV'de Çalar Saat adlı programı sunan gazeteci İsmail Küçükkaya ile Avukat Fidel Okan hakkında, "Kamu görevlisine alenen hakaret" ve "Türkiye Cumhuriyeti kurum ve organlarını alanen aşağılama" gerekçesiyle 1 yıl 6 aydan 5'er yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Gazeteci İsmail Küçükkaya'ya 5 yıla kadar hapis istemi
16px
24px
02.11.2017 15:09
ABONE OLgoogle

Gazeteci İsmail Küçükkaya ile Avukat Fidel Okan hakkında, "Kamu görevlisine alenen hakaret" ve "Türkiye Cumhuriyeti kurum ve organlarını alanen aşağılama" gerekçesiyle 1 yıl 6 aydan 5'er yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, avukatı aracılığıyla Bakırköy Adalet Sarayı'na suç duyurusunda bulunmuştu. Bakan ve hükümet sert tepki göstermişti... İsmail Küçükkaya o iddia için konuştu

Suç duyurusu üzerine Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı da Bakan Kaya ve eşiyle ilgili sözlerine ilişkin İsmail Küçükkaya ve Fidel Okan hakkında soruşturma başlatılmıştı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde