Garantili fal tutmayınca dava açtı!

Garantili fal tutmayınca dava açtı!

Üç ayın sonunda da kızı eş, oğlu iş bulamayan anne, üçüncü kez soluğu falcının yanında aldı. Falcı, kadını “Bütün kötü güçlerimi üzerinize salacağım” diyerek tehdit etti

Garantili fal tutmayınca dava açtı!
16px
24px
14.05.2015 05:28
ABONE OLgoogle
İstanbul’da kızına uygun bir eş, oğluna da iş bulmak isteyen 55 yaşındaki D.Y. adlı kadın, komşularının da tavsiyesiyle, çevresinde büyü bozmakla ünlenen 44 yaşındaki M.A. adlı kadının kapısını çaldı.

Anne, kendisi ile çocukları üzerinde büyü olduğunu söyleyen falcı M.A.’ya kızının kısmetinin açılması, oğlunun da evlenip iş bulabilmesi için bin lira ödedi.

15 gün bekleyen D.Y., durumlarında bir değişiklik olmaması üzerine tekrar M.A.’ya gitti. M.A., anneye, “Bin lirayla kısmet açamam. Hem senin hem de çocuklarının üzerinde büyü var. Bu büyü bozulmazsa büyük sıkıntı yaşarsınız. Beş bin lira daha ödemen lazım. Üç ay sonra işler düzelmezse gelip paranı al” dedi. D.Y. falcıya 5 bin TL daha verdi.

SOLUĞU SAVCILIKTA ALDI

Üç ayın sonunda da kızı eş, oğlu iş bulamayan anne, üçüncü kez soluğu falcının yanında aldı. Ancak iddiaya göre falcı, “Bütün kötü güçlerimi üzerinize salacağım” diyerek anneyi tehdit etti. Hayalleri gerçekleşmediği gibi hakarete de uğrayan anne savcılığın yolunu tuttu.

Falcı M.A. hakkında tekke ve zaviyelerin kaldırılmasına ilişkin kanun çerçevesinde 3 aydan az olmamak kaydıyla hapis cezası istemiyle dava açıldı. Çağrılara rağmen, Anadolu 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davaya katılmayan M.A.’ya bir sonraki duruşmaya katılması için tebligat gönderildi.
Habertürk
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde