Garanti BBVA koronavirüs nedeniyle şube kapatıyor

Garanti BBVA koronavirüs nedeniyle şube kapatıyor

Korona virüse karşı ilk tedbir alan bankalar arasında yer alan Garanti BBVA, bazı şubelerini geçici olarak kapatıyor.

Garanti BBVA koronavirüs nedeniyle şube kapatıyor
16px
24px
18.03.2020 13:28
ABONE OLgoogle

200 bin bankacı korona virüs nedeniyle büyük tedirginlik yaşarken, daha ilk günden  çalışanlarını korumak için ciddi tedbirler alan Garanti BBVA, bazı şubelerini geçici olarak kapatıyor.

İlk olarak hamile ve belirli rahatsızlıkları olan personeline izin veren banka, şim di de AVM ve bu tarz iş merkezlerindeki şubelerinin faaliyetini geçici olarak askıya aldı.

Banka, şube müşterilerine bilgilendirme mesajı gönderdi. Mesajda "Degerli musterimiz, Koronavirus salgininin yayilmasini onlemeye ve toplum sagligini korumaya destek olmak amaciyla bir dizi onlem aliyoruz. Bu onlemler kapsaminda ... Subemiz'de hizmet vermeyi, 18 Mart Carsamba gununden itibaren gecici bir sure durduruyoruz. Subemiz hizmet vermeye basladiginda sizi tekrar bilgilendirecegiz. Bu sure icerisinde islemlerinizi Garanti BBVA Mobil ya da internet bankaciligindan, ATM'lerimizden veya 444 0 333 Musteri Iletisim Merkezimiz araciligiyla gerceklestirebilirsiniz. Saglikli gunler dileriz" denildi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde