21 Mayıs 2012 Pazartesi    Günün tüm haberleri       Gazetelerin birinci sayfaları       Son dakika ekle       Favorilere ekle       Giriş sayfam yap       Künye       İletişim       Reklam       Üyelik   
ANA SAYFA EKONOMİ PATRONLAR BORSA-FİNANS GÜNDEM DÜNYA SPOR MEDYA ELİT YAŞAM KÜLTÜR-SANAT İŞTE BAŞARANLAR OTOMOBİL
Patronlar Dünyası Google  
 
 
Gandi'ye sert çıktı
Gandi ye sert çıktı
 
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Balıkesir mitinginde yaklaşık 5 bin kişiye yaptığı konuşmasında, referandum kampanyasındaki kutuplaşmaya dikkati çekti.
 
27 Ağustos 2010 Cuma 09:46

MHP lideri Bahçeli, Başbakan Erdoğan’ın ‘36 etnik unsur tekerlemesi’ ile etnik temelli bölücülüğü cesaret verdiğini, etnik temelli bölünme politikasında ısrar ettiğini ileri sürdü. Başbakan Erdoğan’ı referandumda halkı kandırmak için cephe yaratmakla suçlayan Bahçeli, “Referandumda ‘hayır’ oyu vereceklere darbeci, ‘evet’ oyu vereceklere de demokrat diyor. Önüne çıkana ‘Tercihini belirle’ diyor Tercihini söylemeyene de ‘Bertaraf olursun’ diyor. Bunun neresi demokrat?” diye sordu.

Başbakan Erdoğan’ın, oruçlu ağzıyla MHP’yi PKK ile ruh ikizi olarak gösterdiğini belirten Bahçeli, “Bu terbiyesizliğe ve edepsizliğe bakınız. MHP bölücü terörün karşısında son kanını verinceye kadar karşısında olacak. Peki PKK ile işbirliği yapan, görüşen, pazarlıkları yapan kimler. Bir gün bunların hepsi açıklığa kavuşacak. Cenabı Allah bana iktidarı nasip ederse o gün bunların hesabını soramazsam, seni Yüce Divan’a göndermezsem namerdim” dedi.

Ülkücü istismarı

Başbakan’ı korkunun sardığını ve 13 Eylül’ü düşündüğünü anlatan Bahçeli şöyle devam etti: “Gece yatamıyor sabaha kadar fitne, fesat ve kandırmanın peşinde koşuyor. Aydın’da Adnan Menderes’i, Eskişehir’e Hasan Polatkan’ı, Samsun’da Kurumahmutoğlu’nu, Sivas’ta Yazıcıoğlu’nu istismar ediyor. Ülkücü şehit Pehlivanoğlu’nun son mektubunda milliyetçilikle ilgili sözleri dışarı çıkartarak okuyor, sonra yutkunuyor, ekrana bakıyor, boncuk boncuk ağlama rolü yapıyor. Karşısında sulu gözlü ne kadar AKP’li var alayı birden ağlamaya başlıyor.”

Sözüm birilerine

Devlet Bahçeli konuşmasının son bölümünde isim vermeden genel af ve seçim barajıyla ilgili açıklamaları nedeniyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yüklendi. Bahçeli, “Hayır kampanyasını yürüten siyasi kurumlar dikkatli olmalı. Milletin hassasiyetine özen göstermeli. PKK talebiyle açılım paketinin uyum sağladığı bir ortamda genel aftan bahsetmek gaflettir. Barajın aşağı çekilmesi ikinci gaflettir. Sözüm birilerinedir. Herkes de bu manada haddini bilmelidir” dedi.

10 numara hediye

PARTİSİNİN Balıkesir mitinginde yaklaşık 5 bin kişiye seslenen Devlet Bahçeli’ye ilgi büyüktü. “Ülken için bir hayır yeter” pankartlarının dikkat çektiği mitingte MHP İl Başkanı Mehmet Duran, Bahçeli’ye Balıkesirspor’un 10 numaralı formasını armağan etti. Bahçeli, konuşmasında Başbakan Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 12 Eylül referandumuna ilişkin yürüttükleri kampanyaları sert bir dille eleştirdi.
 


 
Patronlar Dünyası'nı Facebook'ta Beğen
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


Protestocu vatandaşa Çağlayan'dan azar!

Çağlayan Muş'ta eleştireni salondan attırdı

Başbakan Erdoğan villanın sahibini açıkladı
»  Numan Kurtulmuş - Erbakan buluşmasında neler yaşandı?
»  Erbakan'ın evinde 'Saadet' zirvesi
»  Çağlayan: Gazetecinin aklı zekası yetmez
»  Saadet Partisi'nde sürpriz buluşma!
»  Erdoğan, Hanefi Avcı'nın iddialarına ne dedi?
»  Bakan Çelik, erken seçim tarihini verdi!
»  Erdoğan: İspat etsinler görevden ayrılırım
»  Her yer bembeyaz
»  Sandıktan 'evet' çıkarsa CHP ve MHP karışır
»  DGM'yi yaşadım, Anayasa'ya "evet"
»  Şimşek AVM'de vatandaşlara referandumu anlattı
»  'Durun kalabalıklar bu cadde çıkmaz sokak'
»  Sürpriz buluşmada ne konuşuldu?
»  Ergenekon hakimi, AK Parti dâvâsı dosyasını istedi
»  Kılıçdaroğlu: İktidar kendisini muhalefette mi zannediyor?
»  Baykal, Kılıçdaroğlu ilr görüşecek
»  Siyasette sürpriz buluşma
»  Eski bakanlardan Mehmet Yüceler, vefat etti
»  Meclis'in fatura derdi?
»  Umut Oran: İş dünyasını ablukaya aldılar
»  Gül’ün görev süresinde kararı Erdoğan verecek
 
  Yazarlar
Süleyman Yaşar

İki bakan arasında tansiyon niye yükseldi?
 
Yaman Törüner

Hisse senetleri ile de repo yapılacak
 
Güngör Uras

Meyve Suyu
 
Eser Karakaş

Kayın ormanında iş kazaları (!) darbeler
 
Ali Ağaoğlu

Dolar 1.85 TL’yi aşar mı?
 
İbrahim Öztürk

MÜSİAD'ın hikâyesi Türkiye'nin hikâyesi
 
Deniz Gökçe

Grexit iyi olur diyen de var!
 
Esin Gedik

32 yıllık hobi, müzelik oldu
 
Metin Münir

Fil ayağı ağacının altında
 
Elif Ergu

Böyle giderse yerli ilaç üreticisi kalmaz
 
  En Popüler Haberler
 
  Anket
Türbülans bitti mi?
Evet
Hayır
  Hava Durumu
  İstanbul
Pazartesi Salı Çarşamba
25 / 15 °C 23 / 15 °C 22 / 14 °C
 
 
  Üye Girişi
  Üye Adı :
  Şifre :
 
Üye Ol
Şifremi Unuttum
 
 
ANA SAYFA   |   GÜNÜN TÜM HABERLERİ   |   ARŞİV   |   ZİYARETÇİ DEFTERİ   |   KÜNYE   |   REKLAM   |   İLETİŞİM   |   RSS   |   iGoogle

Patronlar Dünyası'nda yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Patronlar Dünyası sorumlu tutulamaz. Tasarım, Programlama ve Barındırma