Galatasarayda bir tane Türk oyuncu kalmayınca!

Galatasarayda bir tane Türk oyuncu kalmayınca!

Sarı-kırmızılılar, Konya’da maç öncesi “Cimbom buraya” diye takımı tribüne çağırdı. Ancak sahada yerli olmayınca tezüharatları anlamayan Aslan, selamlamaya gitmedi

Galatasarayda bir tane Türk oyuncu kalmayınca!
16px
24px
15.10.2017 09:33
ABONE OLgoogle

Galatasaray, Süper Lig tarihinde 11 yabancı ile sahaya çıkan ilk takım olurken Konya’da ilginç anlar yaşandı.

Gelecek hafta oynanacak olan Fenerbahçe derbisini düşürerek sakatlığını atlatan Tolga Ciğerci’yi İstanbul’da bırakan teknik direktör İgor Tudor, kart sınırındaki Serdar Aziz’i de Konya deplasmanında riske etmedi ve tamamı yabancılardan oluşan ilk 11 ile sahaya ile çıktı.

Bu durum özellikle sosyal medyada sarıkırmızılı futbolseverlerin tepkisini çekerken, Konya’da da ilginç görüntüler oluştu.

Tribünde yerini alan Galatasaraylı taraftarlar, seremoni sonrasında maç başlamadan önce takımlarını yanına çağırdı.

Sarı-kırmızı tribünler uzun süre bağırsa da 11 yabancının hiçbiri “Cimbom buraya” tezahüratını anlamadı ve Galatasaray dil sorunu nedeniyle takım olarak taraftarlarını selamlamaya gitmedi.

32. dakikada Rodrigues sakatlanıp oyundan çıkmak zorunda kalınca, yerine giren Selçuk İnan, takımın sahadaki tek yerli oyuncusu oldu.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde