Galatasaray, on kişi kalan Ankaragücü'ne uzatmalarda yıkıldı

Galatasaray, on kişi kalan Ankaragücü'ne uzatmalarda yıkıldı

Galatasaray Ankaragücü maçı ile Süper Lig'de 15. hafta heyecanı sürdü. 10 kişi Ankaragücü karşısında 2-0'ı bulan ev sahibi Galatasaray, geri dönüşe engel olamadı. Ankaragücü 2-2 ile bir puanı kaptı. Aslan zirve yarışında yara aldı.

Galatasaray, on kişi kalan Ankaragücü'ne uzatmalarda yıkıldı
16px
24px
14.12.2019 22:32
ABONE OLgoogle

Süper Lig'in 15. haftasında Galatasaray, MKE Ankaragücü'nü konuk etti. Hafta içi ağır bir yenilgi ile Avrupa defterini kapatan Aslan, son sıradaki Ankaragücü ile 2-2 berabere kaldı ve zirve yarışında yara aldı.

Aslan, 10 kişi kalan rakibi karşısında 2-0 öne geçti ancak üstünlüğünü koruyamadı. Bu sonuçla sarı-kırmızılılar 24 puana yükseldi. İnanılmaz bir dönüşe imza atan Ankaragücü'nün 6 maçlık yenilgi serisi beraberlikle sona erdi lakin Başkent temsilcisinin üç puan hasreti 9 maça çıktı Ankaragücü 10 puanla son sırada yer alıyor.

Galatasaray'ın golleri 53'te Feghouli ve 83'te penaltıdan Belhanda'dan geldi. Ankaragücü ise 88'de penaltıdan İlhan Parlak ve 90+1'de Kitsiou'nun golleriyle geri dönüşe imza attı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde