Galatasaray deplasmanda kazandı

Galatasaray deplasmanda kazandı

Süper Lig'in 6. haftasında Galatasaray, deplasmanda Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı 2-1 Galatasaray kazandı. Sarı kırmızılıların gollerini Emre Kılınç ve Falcao kaydetti.

Galatasaray deplasmanda kazandı
16px
24px
24.10.2020 17:59
ABONE OLgoogle

Süper Lig'in 6. haftasında Galatasaray, deplasmanda Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı 2-1 Galatasaray kazandı. Sarı kırmızılıların gollerini Emre Kılınç ve Falcao kaydetti. Maçın 72. dakikasında Falcao kırmızı kart gördü. 

Süper Lig’in 6. haftasında Erzurumspor ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Kazım Karabekir Stadı’nda oynanan mücadeleyi konuk takım 2-1 kazandı. Fenerbahçe ile berabere kalıp, Kasımpaşa ve Alanyaspor’a yenil sar-kırmızılı takım, Erzurum’da galibiyet hasretine son verdi.

Bu sonucun ardından Erzurumspor 7 puanda kalırken, Galatasaray 10 puana yükseldi. Mavi-beyazlılar gelecek hafta Karagümrük ile deplasmanda; sarı-kırmızılılar ise sahasında Ankaragücü ile karşılaşacak.

PERDEYİ EMRE KILINÇ AÇTI

Galatasaray, 20. dakikada Emre Kılınç ile 1-0 öne geçti. Pozisyon öncesinde Babel’in faul yaptığını iddia eden ev sahibi takımın yedek kulübesi hakeme itirazda bulundu. VAR odasını dinleyen hakem Arda Kardeşler ardından oyunu başlattı.

MARCAO PENALTI YAPTI, NOVIKOVAS ATTI

Erzurumspor, 43. dakikada Marcao’nun Gomes’e ceza sahasında yaptığı faul sonrasında penaltı kararı çıktı. Pozisyonu devam ettiren hakem Arda Kardeşler’i, VAR odası uyardı. Ekrana giden hakem Kardeşler, izledikten sonra beyaz noktayı gösterdi.

Topuna başına geçen Arvydas Novikovas, 45. dakikada skoru 1-1’e getirdi.

FALCAO GOLÜNÜ ATTI, 9 DAKİKA SONRA ATILDI

63. dakikada Ryan Babel’in ortasında arka direğe koşan Falcao, sağ çaprazda topu kontrol edip dar açıdan şutun çekti. Topu uzak köşeye gönderen Falcao, takımını 2-1 öne geçirmeyi başardı.

Bu golden 9 dakika sonra Falcao maçtaki ikinci sarı kartını gördü. Hasan Hatipoğlu’yla girdiği ikili mücadelede rakibinin yüzüne müdahalesinin ardından Radamel Falcao ikinci sarı kartını gördü ve oyun dışında kaldı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde