Galatasaray'dan Devler Ligi'nde buraya kadar...

Galatasaray'dan Devler Ligi'nde buraya kadar...

UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu 5. hafta maçında Lokomotiv Moskova'ya konuk olan temsilcimiz Galatasaray, deplasmandan aldığı 2-0'lık mağlubiyetle Devler Ligi defterini kapatmış oldu. Sarı kırmızılı ekip yoluna Avrupa Ligi'nde devam edebilmek için umutlarını son haftaya bıraktı...

Galatasaray'dan Devler Ligi'nde buraya kadar...
16px
24px
28.11.2018 22:40
ABONE OLgoogle

Şampiyonlar Ligi D Grubu 5. hafta karşılaşmasında Lokomotiv Moskova ile karşılaşan temsilcimiz Galatasaray, Rusya deplasmanından 2-0’lık yenilgiyle ayrıldı ve beklenmeyen bir sonuçla Devler Ligi defterini kapatmış oldu.

Karşılıklı atakların yaşandığı ilk yarının 43. dakikasında Jefferson Farfan’ın asistinde Grzegorz Krychowiak’ın golüyle Moskova ekibi soyunma odasına 1-0’lık üstünlükle girdi.

İkinci yarıda Galatasaray’ın beraberlik umutlarını ise 54. dakikadaki Vladislav Ignatjev sonlandırdı ve Lokomotiv’i 2-0’lık üstünlüğe taşıdı. Sarı kırmızılı ekibin farkı azaltmak için sarfettiği çabalar sonuçsuz kalınca maç Moskova’nın galibiyetiyle sona erdi.

Bu sonuçla Galatasaray 4 puanda kalırken, sarı kırmızılılar Şampiyonlar Ligi’nde bir üst tura yükselme şansını da tüketmiş oldu. Grupta son sıradaki Lokomotiv Moskova ise puanını 3’e yükseltti.

Temsilcimiz grubu üçüncü sırada bitirip yoluna Avrupa Ligi’nde devam edebilmek gruptaki son maçında 11 Aralık’ta sahasında Porto’yu ağırlayacak.

Lokomotiv Moskova ise deplasmanda Schalke 04 ile karşılaşacak.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde