Galatasaray'da sürpriz ayrılıklar

Galatasaray'da sürpriz ayrılıklar

Galatasaray Yönetim Kurulu’nun dün yaptığı toplantıda Başkan Ünal Aysal’a seçim kararı yetkisi verildi.

Galatasaray'da sürpriz ayrılıklar
16px
24px
22.05.2013 11:12
ABONE OLgoogle

Galatasaray seçime gidiyor... Galatasaray Yönetim Kurulu’nun dün yaptığı toplantıda Başkan Ünal Aysal’a seçim kararı yetkisi verildi. Aysal da bir süredir gündeminde yer alan konuyla ilgili olarak olağanüstü seçim kararı aldı. Böylece 2 yıldır görevde olan Ünal Aysal başkanlığındaki Sarı - Kırmızılı yönetimde revizyon için ilk hamle yapıldı.

Aysal, özellikle geride kalan sezonda fikir ayrılıkları yaşayan bazı isimleri ekibinden çıkararak yeni bir yönetim listesiyle seçime gidecek. Genel kurulun 22 Haziran’da yapılmasının planlandığı, bu tarihe kadar hazırlıkların yetişmemesi durumunda Temmuz ayının ilk 2 haftasının içinde gerçekleştirileceği öğrenildi.

Sarı - Kırmızılı kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada “Zorlu, yorucu ama son derece başarılı iki yılımızın sonunda bugün yapılan toplantımızda bazı Yönetim Kurulu üyesi dostlarımız dinlenme haklarını talep etmiş bulunuyorlar. Bu nedenle bir Olağanüstü Seçimli Genel Kurul’a gitmek ve yönetimi yenilemek kararı alınmıştır. Kulübümüze hayırlı olması dileklerimizle camiamıza duyurulur” denildi.

SÜRPRİZ AYRILIKLAR VAR

Ünal Aysal’ın yeni dönemde ekibinde yer almayacak yöneticiler arasında sürpriz isimlerin bulunduğu bildirildi. Ali Dürüst, Adnan Öztürk, Abdurrahim Albayrak, Refik Arkan, Celal Gürcan, Necati Demirkol, Semih Haznedaroğlu, Ahmet Ocaklı ve Ali Gürsoy’un Ünal Aysal’ın oluşturacağı yeni yönetim kurulunda yer almayacağı belirtildi.

Aysal’ın yeni listesinde ise sürpriz bir ismin yer alacağı konuşuluyor. G.Saray camiasının özellikle yaptığı transferlerle ‘sihirbaz’ unvanını alan Haldun Üstünel’in yeni dönemde Aysal’ın listesine gireceği kaydedildi.

Üstünel’le birlikte şu anda Sarı - Kırmızılı kulübün Divan Kurulu başkanlığı görevini yürüten İrfan Aktar’ın da yönetimde olması bekleniyor. Ayrıca Haluk Ulusoy’un oğlu Saffet Ulusoy da yüksek ihtimalle yeni yönetimde olacak. Mevcut yönetimde bulunan Sedat Doğan, Emir Sarıgül ve Adnan Nas, Aysal’ın yeni yönetiminde de görev almaya devam edecek.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde