Galatasaray'da kavga! Melo ve Sabri birbirlerinin boğazına sarıldı

Galatasaray'da kavga! Melo ve Sabri birbirlerinin boğazına sarıldı

Ziraat Türkiye Kupası finalinin 33. dakikasında Sabri Sarıoğlu ile Felipe Melo arasında şoke eden bir kavga yaşandı.

Galatasaray'da kavga! Melo ve Sabri birbirlerinin boğazına sarıldı
16px
24px
03.06.2015 23:03
ABONE OLgoogle
Ziraat Türkiye Kupası finalinde karşılaşmanın 33. dakikasında Melo ve Sabri'nin arasında gerginlik yaşandı. İki oyuncu sert bir şekilde tartışırken Sabri'yi teknik ekip ve diğer oyuncular sakinleştirmeye çalıştı.

İki futbolcu çıldırdı, Sabri ve Melo birbirine saldırdı. 

31.dakikada Galatasaray'da kaptırılan bir top sonrasında Sabri ile Melo arasında yumruklaşmaya varan bir tartışma yaşandı. 

Saniyeler önce Galatasaray'ın kazandığı bir taç atışı sonrasında Sabri'nin tercih hakkını Selçuk İnan'dan yana kullanması ve bu atağın Bursaspor atağı ile sonuçlanması sarı kırmızılı iki yıldızı birbirine soktu. 

Melo, Sabri'nin boşta olan sarı kırmızılı defans oyuncuları yerine Selçuk'a kullanmasına isyan edip takım arkadaşına tepki gösterirken bir anda Sabri, Melo'nun gırtlağına sarıldı. 
Brezilyalı oyuncu da Sabri'nin bu hareketine takım arkadaşının kolunu iterek yanıt verdi

6 dakika sonra ise Sabri'nin Volkan Şen ile yaşadığı tartışmada takım arkadaşını sakinleştiren isim Melo oldu. 

Galatasaray'ın 40.dakikasında attığı gol sonrasında ise ikili tamamen barıştı. Melo Burak'ın attığı gol sonrasında sevinci Sabri ile yaşamak istedi ve tecrübeli futbolcu bu isteği kırmayarak takım arkadaşı ile birlikte el ele tutuşarak tribünlere gitti
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde