Galatasaray’a transfer olan Emre Mor’un eşyaları çöpe atıldı!

Galatasaray’a transfer olan Emre Mor’un eşyaları çöpe atıldı!

Galatasaray'ın transferini KAP'a bildirdiği Emre Mor için flaş bir gelişme yaşandı. İspanyol basınında yer alan haberlerde Emre Mor'un eşyalarının çöpe atıldığı belirtildi.

Galatasaray’a transfer olan Emre Mor’un eşyaları çöpe atıldı!
16px
24px
31.07.2019 16:18
ABONE OLgoogle

Galatasaray’a transferi KAP’a bildirilen ve Celta Vigo’da takım arkadaşlarıyla vedalaşan Emre Mor’un eşyaları, kulüp personelleri tarafından çöpe atıldığı bildirildi. Milli futbolcunun eşyalarının çöpte olduğu fotoğraf kareleri haberde paylaşıldı.

İspanya’nın El Desmarque Celta sitesinde yer alan haberde kulüpten ayrılan Emre’nin krampon kutuları ve çeşitli eşyalarının çöpe atıldığı ifade edildi.

Celta Vigo’nun 13 milyon Euro bonservis ücretiyle kulüp tarihinin en pahalı transferi olan Emre, İspanyol ekibinde düzenli forma şansı bulamamış ve 4 kez kadro dışı kalmıştı.

Sarı kırmızılı ekip KAP’a yaptığı açıklamada ““Profesyonel Futbolcu Emre Mor'un Kulübümüze geçici transferi konusunda Futbolcu ve Kulübü RC Celta de Vigo ile resmi görüşmelere başlanmıştır.” denildi.

Danimarka'da 1997'de dünyaya gelen Emre Mor, futbola Bronshoj Boldklub'de başladı. Lyngby'ye transferinin ardından 2014 senesinde Fransız ekibi Saint-Etienne tarafından denenen futbolcu, 2015 yılında Nordsjaeland'a transfer oldu. Bir yıl sonra Alman takımı Borussia Dortmund'a transfer olan Emre Mor, 2017 senesinde de İspanyol ekibi Celta Vigo'ya gitti.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde