Galatasaray, Paris Saint Germain'e 5-0 yenildi! Fatih Terim: Acı bir veda oldu

Galatasaray, Paris Saint Germain'e 5-0 yenildi! Fatih Terim: Acı bir veda oldu

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Paris Saint-Germain'e 5-0 yenilerek A Grubu'nu son sırada tamamladı.

Galatasaray, Paris Saint Germain'e 5-0 yenildi! Fatih Terim: Acı bir veda oldu
16px
24px
12.12.2019 05:06
ABONE OLgoogle

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu altıncı ve son hafta maçında deplasmanda Fransa temsilcisi Paris Saint-Germain (PSG) ile karşılaşan Galatasaray, 5-0 mağlup oldu ve UEFA Avrupa Ligi'ne katılma şansını yitirdi.

47. dakikada PSG 3-0 öne geçti. Mbappe'nin topuk pasıyla ceza sahası ön çizgisinde topla buluşan Neymar sol çaprazdan uzak direğe yaptığı vuruşta meşin yuvarlığı ağlarla buluşturdu.

63. dakikada PSG farkı 4'e çıkardı. Neymar'ın pasıyla hareketlenen Mbappe sol çaprazdan ceza sahası içerisine girerek meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 4-0.

82. dakikada Donk cezası sahası içerisinde Mbappe'yi düşürdü ve hakem penaltı noktasını gösterdi. Cavani kullandığı penaltıda meşin yuvarlak ağlara gitti: 5-0

PSG, Galatasaray'a karşı sahasında oynadığı maçı 5-0 kazandı.

A Grubu'nda lider Paris Saint-Germain puanını 16'ya yükseltirken, son sıradaki Galatasaray 2 puanda kaldı.

Galatasaray, Paris Saint-Germain'e karşı aldığı yenilgiyle UEFA Avrupa Ligi'ne katılma şansını kaybetti.

Paris Saint-Germain ise UEFA Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turunda yoluna devam edecek.

Fatih Terim: Acı bir veda oldu

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Paris Saint Germain maçı sonrası yaptığı açıklamada, iki takım arasında büyük fark olduğunu belirterek, "Bizim için acı bir veda oldu" dedi.

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu son maçında Paris Saint Germain’e deplasmanda 5-0 yenilen Galatasaray’da Teknik Direktör Fatih Terim, karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu. İki takım arasındaki kalite farkına vurgu yapan Fatih Terim, “Acı bir veda oldu” ifadesini kullandı.

Fatih Terim, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Açıkçası bizim için acı bir veda oldu. Böyle olmasaydı iyi olurdu. Umarım acı vedalardan iyi hikayeler çıkarırız ligde. Geçen sene yaptığımız gibi… Bizden iyiler… Bunu kabul edelim. Baya ilerdeler. Sıkletimiz çok farklı bu sene… Bunu kabuk edelim. 30-35 dakikada dayanabildik. Mükemmel bir takım… Hayatımızın en kötü performansımızı sergiliyoruz. Galatasaraylılar benim maç öncesi sözlerimden anlamışlardır. Aylar önce bana ‘Önemli isimler aldınız’ dediğinizde, ‘Umarım cisimleri de önemli olur’ demiştim. Önümüzde ligde üç ve kupada bir olmak üzere dört maç var. Bu maçları bir geçelim. Biz bir takım şeyleri değiştirmezsek sıkıntı olur Galatasaray için… Bugün de yarın da… Bundan sonraki kararlarımız daha radikal olmalı… Bazen yarışma içinde bu kararları alamayabiliyorsunuz.”

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde