Galatasaray Lisesi'ne sıkı Fenerbahçeli müdür atandı

Galatasaray Lisesi'ne sıkı Fenerbahçeli müdür atandı

Prof. Dr. Vahdettin Engin'in Galatasaray Lisesi'ne müdür olarak atandığına ilişkin iddialar gündemi karıştırdı. Koyu bir Fenerbahçe taraftarı olan Engin'in atamasına dair iddia Galatasaraylı taraftarların tepkisine neden oldu.

Galatasaray Lisesi'ne sıkı Fenerbahçeli müdür atandı
16px
24px
21.08.2019 13:06
ABONE OLgoogle

Galatasaray Lisesi'nin başına Fenerbahçeli müdür atandığına dair iddialar sosyal medyada gündem oldu. Fenomen Galatasaraylı hesaplardan "Majesteleri" nin paylaşımı Galatasaraylı taraftarların tepkisine neden oldu.

Paylaşımda, "Marmara Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Başkanı Prof. Dr. Vahdettin Engin, Galatasaray Lisesi Müdürlüğü'ne atandı. Kendisi de Galatasaray Lisesi mezunu olan Engin, sıkı bir Fenerbahçe taraftarı olarak biliniyor." ifadeleri yer aldı. 

SIKI FENERBAHÇE TARAFTARI

Tarih çalışmaları ile bilinen Vahdettin Engin, Galatasaray Kuruluş Belgesi'ni bulan kişi. Engin aynı zamanda sıkı bir Fenerbahçe taraftarı.

Engin'in atanmasından dolayı Galatasaray taraftarı sosyal medyada hem Galatasaray Vakfı'na hem de atamayı yapan Milli Eğitim Bakanlığı'na büyük tepki gösterdi. 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde