Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'den Arda Turan transferi sonrası ilk açıklama

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'den Arda Turan transferi sonrası ilk açıklama

 Galatasaray, Arda Turan ile resmen anlaştı. Sarı-kırmızılı takımın başkanı Mustafa Cengiz, "Teknik ekibin yazılı ve ısrarlı isteği üzerine Arda Turan ile anlaşmaya vardık" ifadeleriyle transferi duyurdu. 33 yaşındaki futbolcunun alacağı ücreti Galatasaray Kulübü belirleyecek.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'den Arda Turan transferi sonrası ilk açıklama
16px
24px
05.08.2020 18:03
ABONE OLgoogle

Turan, Başkan Cengiz'in evinde 1+1 yıllık sözleşmeye imza attı. Arda'nın 66 numaralı formayı giyeceği öğrenildi.

Arda Turan transferi birinci ağızdan açıklandı. Bugün Türk Telekom Stadyumu'nda yöneticiler Abdurrahim Albayrak, Kaan Kançal ve Yusuf Günay ile bir araya gelen yıldız futbolcu, daha sonrasında yöneticiler ile birlikte başkan Mustafa Cengiz'i evinde ziyarete gitmişti.

Sarı-kırmızılı ekip, Arda ile anlaşmaya vardı ve 1+1 yıllık sözleşme imzalandı. Yıldız ismin 66 numaralı formayı giyeceği ifade edildi.

Arda Turan'ın transferine dair konuşan Başkan Mustafa Cengiz şu ifadeleri kullandı: 

"Teknik ekibin yazılı ve ısrarlı isteği üzerine Arda Turan ile anlaşmaya vardık. Bizi 2 yıl üst üste şampiyon yapan teknik direktörümüz ve ekibinin isteği üzerine eski futbolcumuz ile yeniden bir aradayız. Her açıdan hayırlı olacağına inanıyorum. Herkes hata yapabilir, önemli olan bunlardan dönmektir. Geçmiş geçmişte kalmıştır."

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde