GS eski Başkanı Dursun Özbek, Galatasaray'a icra takibi başlattı

GS eski Başkanı Dursun Özbek, Galatasaray'a icra takibi başlattı

Galatasaray eski başkanı Dursun Özbek, alacağı sebebiyle Galatasaray'a icra takibi başlattı.

GS eski Başkanı Dursun Özbek, Galatasaray'a icra takibi başlattı
16px
24px
21.06.2019 11:20
ABONE OLgoogle

Galatasaray eski başkanı Dursun Özbek, sarı kırmızılı kulüpten alacağı 13 Milyon 604 bin euro alacağı sebebiyle bu sabah icra takibi başlattı.

Galatasaray'ın eski başkanı Dursun Özbek, Sarı-Kırmızılı kulüpten alacağı 13 Milyon 604 bin Avro sebebiyle bu sabah icra takibi başlattı. İcranın Dursun Özbek'in avukatları aracılığı ile kulübe bildirildiği ifade ediliyor.

Özbek, 2015'in Mayıs ayında sarı-kırmızılı kulüpte başkanlık görevine gelmiş, Ocak 2018'de de yapılan seçimde Mustafa Cengiz'e karşı görevini kaybetmişti.

İLK AÇIKLAMA

Galatasaray'da Dursun Özbek'in alacaklarının tahsili için kulübü icraya verdiği iddialarının ardından sarı kırmızılı kulübün Başkan Yardımcısı Yusuf Günay paylaşımda bulundu.

Yusuf Günay sosyal medya hesabı üzerinden yaptı. Günay attığı tweette, "Galatasaray'da bugüne kadar kimsenin alacağı kalmamıştır, kimse heyecan yapmasın bundan sonra da kalmaz" ifadelerini kullandı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde