Futbol sahası büyüklüğünde! Türkiye'nin en büyük yatını yaptırıyor

Futbol sahası büyüklüğünde! Türkiye'nin en büyük yatını yaptırıyor

Intercity’nin patronu Vural Ak, Türkiye'nin en büyük yatını yaptırıyor

Futbol sahası büyüklüğünde! Türkiye'nin en büyük yatını yaptırıyor
16px
24px
25.05.2018 13:35
ABONE OLgoogle

İstanbul Park, İstanbul Ticaret Odası tarafından Formula 1 yarışları için yapılmıştı. Yarışlar Türkiye’den çekildikten sonra 2012’de yapılan ihale ile tesisin işletmesi 9 milyon TL artı KDV ile 10 yıllığına İntercity firmasına geçti.

İstanbul Park birçok yarışa ve etkinliğe ev sahipliği yapıyor. Eylül ayında da çok önemli bir organizasyona ev sahipliği yapacak. Alman Messe, İngiliz Goodwood ve Türk Intercity şirketleri, Eylül 2018’de ‘Motoring Festival’ ismiyle 10 gün sürecek dünyanın en büyük otomobil ve motosiklet fuarı ve festivalini düzenleyecekler.  10 süper spor otomobili satın aldı, 52 Milyon verdi

Bu etkinlik için Intercity’nin patronu Vural Ak’ın gece gündüz demeden çalıştığını duyduk. Tesise gelen binlerce insan için restoranlar, yeme içme mekanları düşünülüyormuş. Ak, İstanbul Park’taki yeme içme işi için Doğuş Holding’in patronu Ferit Şahenk’e ait D.ream ile anlaşmış.

85 metre boyunda yat

Söz İntercity’nin patronu Vural Ak’tan açılmışken özel bir bilgi paylaşalım. Ak, şu sıralar Türkiye’nin en büyük yatını yaptırıyormuş. Öğrendiğimize göre yatın boyu 85 metre olacakmış. 

Para Dergisi

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde