Fuhuş değil talebe parası

Fuhuş değil talebe parası

Aralarında Ahmet Mahmut Ünlü'nün (Cübbeli Ahmet Hoca) de bulunduğu 16 sanıklı davada, delil klasörleri dağıtıldı.

Fuhuş değil talebe parası
16px
24px
09.05.2012 06:23
ABONE OLgoogle

Klasörlerde Ünlü'nün ifadesi de yer aldı. Bir numaralı sanık Nejat Ergin'i 25 yıldır tanıdığını söyleyen Ünlü, 'Önceki yıllarda Sulukule'de vaazlık yaptığımdan kendisi de o mahallede bulunduğundan bu şekilde tanışmış oldum. 1 sene kadar önce yanıma ziyaret amaçlı uğradı' dedi.

Ergin, 'Uygunsuz görüntüleri için şantajla para istenince Ergin'den yardım istediği' iddiasını yalanladı. Fuhuş amaçlı Türkiye'ye getirildiği iddia edilen Fas uyruklu kadınları tanımadığını belirten Ünlü, 'Yabancı bayanların gelmesiyle ilgili bilgim yok. Ben talebe getirmesi için para verdim (800 TL) Barış Sezek'e' dedi.

 PATRONA MİSS ŞANTAJ

 NEJAT Ergin liderliğindeki çete, oyuncu İlker İnanoğlu ve işadamı Erdal Acar'da şantaj planı yapmış. Sanık Yiğit Ergin'in, eski Türkiye güzellerinden Neslihan Önder'i yönlendirdiği, Önder'in zengin erkeklerin kişisel hayatına ilişkin bilgileri ele geçirerek çeteye verdiği ve şantaj yapıldığı belirtiliyor.

Önder'in İnanoğlu ve Acar'la da ilişki kurmaya çalıştığı tespit edildi. Acar, 'Önder ve Yiğit Ergin'i tanımıyorum. Tehdit ve şantaja maruz kalmadım' dedi.  Akşam

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde