Fuhuş ajandasından hangi şovmenin ismi çıktı

Fuhuş ajandasından hangi şovmenin ismi çıktı

Hayat kadınlarının ajandalarından bazı işadamlarının yanı sıra bir şovmen ve spor yorumcusunun ismi de çıktı.

Fuhuş ajandasından hangi şovmenin ismi çıktı
16px
24px
23.04.2010 14:03
ABONE OLgoogle

Polis, 60 adrese fuhuş operasyonu düzenledi. Kadınların ajandalarından bazı işadamlarının yanı sıra bir şovmen ve spor yorumcusunun ismi de çıktı. Ajandada ismi olanlar ifade verecek.

Bir ihbarı değerlendiren ahlak polisi, Rusya ve Ukrayna'dan getirdikleri kadınlara fuhuş yaptırdığı ileri sürülen bir şebeke tespit etti. Yaklaşık 3.5 ay süren çalışmaların ardından Şişli, Etiler ve Bakırköy'de 60 adrese eşzamanlı operasyon düzenlendi. Fuhuş şebekesinin lideri oldukları öne sürülen Anna S., Volha S. ve Kamila O.'nun da aralarında bulunduğu 60 yabancı uyruklu kadının yanı sıra bu kadınlara şoförlük yapan 11 kişi de gözaltına alındı.

GÜZELLİK YARIŞMALARINDAN SEÇİYORLAR

Polis, Rusya'daki güzellik yarışmalarında dereceye girenler arasından seçtikleri kızlara fuhuş yaptıran çetenin müşterilerinin isim listesinin bulunduğu ajandaları da incelemeye aldı.

Aralarında bazı işadamlarının da bulunduğu ajandada, spor yorumcusu S.Y. ve ünlü şovmen M.A.E.'nin isimlerinin de olduğu öğrenildi. Ünlü isimler önümüzdeki günlerde ifade verecek. 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde