Fuat Avni'den yeni operasyon iddiası: Tarih de verdi

Fuat Avni'den yeni operasyon iddiası: Tarih de verdi

25 Aralık günü yeni bir operasyon gerçekleştirileceğini iddia eden Fuat Avni, bu operasyon kapsamında Fethullah Gülen hakkında da kırmızı bülten çıkarılacağını öne sürdü.

Fuat Avni'den yeni operasyon iddiası: Tarih de verdi
16px
24px
18.12.2014 09:57
ABONE OLgoogle
fuat Avni'nin söz konusu tweetleri şöyle:

1. 'Medya Darbesi' istenilen başarıya ulaşamadı. Gözaltına alınanlara uluslararası destek ve yapanlara tepki Tiran'ı bunalttı.

2. Öfkesini yakınındakilerden alıyor. Bağırmalara alıştık ama küfürlerine alışılamıyor. Tiran'ın öfkesi İstanbul Emniyeti'nde karşılık buldu.

3. İçi boş dosyayı doldurmak için her filmi çeviriyorlar. KÇG İstanbul ekibi, 14 Aralık operasyonun gözaltına alma kısmıyla ilgilendi.

4. Operasyonu, Bilal'in ortağı Yasin El Kadı'nın avukatı aynı zamanda Yenişafak ve Albayrak grubundan yönetici Mustafa Doğan İNAL yönetiyor.

5. Tiran'ın geçen yıl bugün canı çok yanmıştı, intikam için her şeyi mübah görüyor.

6. N.Gönültaş hakkında yakalama kararı çıkarıp kaçtı algısı oluşturulacak.

7. Tiran gelip teslim olanlara çok bozuluyor. Gönültaş için 'inşallah teslim olmaz' dedi. Bir köşe yazısıyla tutuklanamayacağını iyi biliyor.

8. Bilal ve Avukat İNAL, Vatan Emniyet'te KÇG ekibine talimat yağdırıyor. Polis müdürleri kendilerini sıkıntıya sokacak bir çok şey yaptı.

9. Gülerce, emniyette Avukat İnal tarafından misafir edildi (!)

10. Gülerce, boş dosyalar konusunda savcılara yardım etse de kendi de boş olunca dosya dolmadı.

11. Gülerce'nin şaşırmış yüz ifadesinin altındaki gerçekleri yakında göreceksiniz. İfadesi kapsamında büyük bir operasyonun temeli atıldı.

12. Gülerce'nin KÇG ekibine teslim ettiği ve çoğu vatandaş ve esnaftan oluşan listeye 25 Aralık günü operasyon planlandı.

13. Kimse yok mu Derneğine de Gazze'deki yetimlere battaniye göndermek suçundan (!) operasyon planlandı.

14. Oslo mutabakat metninin son maddelerinden olan KCK operasyonlarını yapan polisler de gözaltına alınacak.

16. Dosyalar kapsamında Gülen hakkında 'terör örgütünü yönetmekten' işlem yapılacak ve kırmızı bülten çıkarılacak.

17. Bilal'in isteğiyle üç savcı alelacele Vatan'a gelerek ifadeyi burada almaya başladı.

18. H.Karaca, E.Dumanlı, M.Ekizoğlu ve T.Ergüder'in ifadesi özellikle bugüne bırakıldı. Tiran, 17 Aralık'a denk getirerek tutuklama istedi

19. Savcı Hasan Yılmaz, gazete küpürümden başka bir şey yok dese de, İrfan Fidan 22 Temmuz'da delilsiz tutuklamayı iyi bilen biri.

20. Savcılar polisle birlikte ifade almanın suç olduğunu bilse de, İnal her söylediğim Tiran'ın emridir deyince geri adım atamadılar.

21.'Polislerin parmak izi bomba üzerinde var' algısı tutmadı. Delil bulunamayınca eski TEM'cilerden makam vaadiyle itirafçı olması isteniyor
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde