Fuat Avni'den ses getirecek bomba iddia

Fuat Avni'den ses getirecek bomba iddia

Twitter fenomeni haline gelen @fuatavni yine çok çarpıcı iddialarda bulundu: 12 Ekim öncesi Erzurum'da operasyon yapılması isteniyor.

Fuat Avni'den ses getirecek bomba iddia
16px
24px
07.10.2014 16:33
ABONE OLgoogle
Hükümetin cadı avı yöntemi ile bir çok ilde hukuksuz operasyonlarla gözaltına aldığı polislerin serbest kalmasıyla çöken algı operasyonunu yeniden ısıtıp piyasa sürmek için düğmeye bastığı iddia edildi. Daha öncede bir çok hukuksuz operasyonu önceden bilen @fuatavni'den yeni bir hukuksuz operasyon iddiası daha...

"'DARBE YAPTILAR' ALGISI MAHKEME KARARIYLA ÇÖKTÜ"

"17-25 Aralık'ın ardından polise yönelik başlattılan cadı avı ve 'darbe yaptılar' algısı bir çok ilde mahkeme kararıyla çöktü" diyen @fuatavni, yetkililerin Erzurum'da operasyon istediğini iddia etti.

"12 EKİM ÖNCESİ OPERASYON BAŞLATILMASI TALİMATI VERİLDİ"

Twitter fenomeni haline gelen ve hukusuz operasyonları önceden bilmesi ile gündeme gelen @fuatavni, 12 Ekim öncesi operasyonun başlatılması talimatını verildiğini ve dinlemeler hakim kararı ile ve hukuka uygun olduğundan operasyonu başlatacak savcı bulanamadığını yazdı.

DİNLEMELER MAHKEME KARARI OLDUĞU İÇİN SAHTE DELİL ÜRETİLDİ

Erzurum'da başlatılacağı iddia edilen operasyon için üretilen sözde 'usulsüz dinleme' dosyasının sahte delillerle dolu olduğunu deşifre eden FuatAvni, @fuatavnifuat adlı twiter hesabından, bazı savcıların 'deliler yetersiz' diyerek dosyayı kabul etmediğini duyurdu.. @fuatavni ayrıca hukuksuz operasyonla birlikte bazı dosyalarında takipsiz verilecek kapatılacağını iddia etti.

ANTALYA'DAKİ ALGI OPERASYONU ÇÖKTÜ

Bu arada son olarak Antalya'da bütün polislerin serbest kalmasıyla bir çok ilde olduğu gibi Antalya'daki algı operasyonu da çöktü. Mahkemenin tahliye kararını, 'tutuklama şartlarının oluşmaması, işlendiğine dair somut delil ve olguların bulunmaması, delillerin 
yetersiz olması, tutuklama kararının gerekçesiz ve yasaya aykırı oluşu' gibi gerekçelerle verdiğini belirten avukat Osman Yengil, “Diğer illerdeki gibi Antalya’daki algı operasyonu da çökmüştür.” demişti.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde