Fuat Avni: CHP'ye kapatma davası yolda

Fuat Avni: CHP'ye kapatma davası yolda

Polis operasyonlarını önceden bilmesiyle tanınan Twitter fenomeni Fuat Avni adlı hesap, yazdığı tweet’lerde İş Bankası’nın CHP üzerinden hortumlandığı gerekçesiyle partinin mallarına el konularak, CHP için kapatma davası açılacağını ileri sürdü.

Fuat Avni: CHP'ye kapatma davası yolda
16px
24px
28.02.2015 03:18
ABONE OLgoogle
Akşam, Star ve Güneş’te yapılan haberde, CHP İstanbul Milletvekili Umut Oran ve Fuat Avni arasında geçtiği öne sürülen yazışmalara yer verilerek “CHP’nin Fethullah Gülen örgütü vasıtasıyla, İş Bankası’ndan usulsüz yollarla para hortumladığı” öne sürülmüştü. Fuat Avni, bu haberlerdeki “hortumlama” ifadesinin özellikle kullanıldığını öne sürdü.

Fuat Avni şunları yazdı:

1. Zift Medyası'nın İş Bankası ile ilgili kullandığı HORTUMLAMA ifadesi gelişi güzel kullanılmadı.

2. İş Bankası'nın CHP üzerinden hortumlandığını ifade ederek CHP'nin mal varlıklarına el koymayı planlıyorlar.

3. Plana göre sonraki adım Anayasa Mahkemesi'ne başvurup CHP'yi kapattırmak.

4. Yezid'in avenelerine 'Vesayetin son kalesini yıkacağız' diyerek hazırlattığı kumpas planını deşifre etmem planlarını alt üst ediyor.

5.Zift Medyası'nın Mutalip Ünal'dan aldığı bilgilerle haftalar boyu yapmayı planladıkları İş Bankası'nı karalama haberleri ellerinde kalacak

6. İş Bankası ile ilgili yazdıklarım, ekonomik dengeleri ve önemli bir iktisadi kuruluşumuzu korumaya yöneliktir.

7. Bir grup hala İş Bankası Mensupları Munzam Vakfı'nın 50 bin yararlanıcısı ve Sandık'taki yönetici konusunu çalışıyor.

8. Ekonomik krize sebep olacak adımlar atmaktan çekinmeyen Yezid, sokağa dökülecek halka karşı da İç Güvenlik Yasası'yla tedbirini aldı.

9. Gözünü kin bürümüş ve kendini dünya lideri gören dengesiz ruh haletiyle Yezid, ülkeyi uçuruma sürüklüyor.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde