Fortisbank'tan vergi borçluları listesine itiraz

Fortisbank'tan vergi borçluları listesine itiraz

Gelir İdaresi Başkanlığının vergi borçluları listesinde yer aldığı belirtilen Fortis Bank Türkiye, ödenmemiş vergi borcu bulunmadığını bildirdi.

Fortisbank'tan vergi borçluları listesine itiraz
16px
24px
03.09.2010 18:51
ABONE OLgoogle

Fortis Bank Türkiye'nin konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Gelirler İdaresi Başkanlığının iki farklı liste yayımladığı belirtilerek, ''Bu listelerden birincisi 30 Haziran 2010 tarihi itibariyle ödenmemiş ve toplam miktarları 850 bin lirayı aşan vergi ve cezaları olan mükellefleri içermektedir. Bankamızın adı bu listede yer almamaktadır'' denildi. 

     Açıklamada, şunlar kaydedildi:
     ''İkinci liste ise 1 Haziran 2009 ile 31 Mayıs 2010 tarihleri arasında kesinleşen ve toplam miktarları 850 bin lirayı aşan vergi cezası kesilmiş mükellefleri içermektedir. Ancak bir mükellefin isminin bu listede yer alması, onun vergi borcu olduğu anlamına gelmemektedir. Bankamız bu ikinci listede gözüken vergi ve ceza tutarının tamamını 27 Temmuz 2009 tarihinde ilgili vergi dairesine ödemiştir."

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde