Formula 1 biletleri satışa çıkıyor

Formula 1 biletleri satışa çıkıyor

İstanbul'da 24-26 Ağustos tarihlerinde yapılacak Formula 1 yarışlarının biletleri, 1 Mart Perşembe günü satışa çıkartılacak.

Formula 1 biletleri satışa çıkıyor
16px
24px
26.02.2007 20:40
ABONE OLgoogle

 24-26 Ağustos tarihlerinde yapılacak Formula 1 yarışlarının biletleri, 1 Mart Perşembe günü satışa çıkartılacak. Biletix'ten yapılan açıklamada, İstanbul Park'ta bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilecek Formula 1 organizasyonu için, 31 Mart'a kadar bilet alanlara, kombineler için ''Pazar Günü'' fiyatı uygulanacağı bildirildi.

50-650 YTL fiyat aralığındaki kombine biletler, indirimli dönemde 45-550 YTL arasında satılacak. Bu arada, bilet alanlar arasında yapılacak çekilişte 10 talihli çift, ''Paddock Club'' ile VIP localarından Formula 1'i izleyebilme imkanı yakalarken, garajlara inerek otomobil ve pilotları da yakından görebilecek. Motor Sporları ve Organizasyon Satış ve Pazarlama Müdürü Bülent Özerdim, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, İstanbul Park'ta bu yıl üçüncüsü düzenlenecek yarışların bilet satışlarına, sürprizlerle başlayacaklarını belirtti.

Başarılı geçen iki yarışın ardından, motor sporları sevenlerle başarıyı paylaşmak istediklerini ifade eden Özerdim, geçen yıldan farklı olarak sadece kombine biletlerin satışa çıkarılmadığını, kampanya süresince kombine bilet fiyatlarını da ''Pazar Günü'' fiyatlarına çektiklerini açıkladı. Biletix Genel Müdürü Ali Abhary ise bu yıl tribünlerde ve açık alanlarda yeni düzenlemeler yapıldığını, Formula 1 yarışlarını İstanbul Park pistinde izlemenin daha cazip hale getirildiğini belirtti. Abhary, kredi kartıyla bilet alımlarında taksit imkanı sağlandığını da kaydetti.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde