Flora Halı’ya ‘Uluslararası Kalite Ödülü’

Flora Halı’ya ‘Uluslararası Kalite Ödülü’

Gaziantep’ten Dünya’ya açılan sektörün yıldızı Flora Halı The Global Trade Leaders´ Club tarafından bu yıl 10’uncusu düzenlenen ‘Uluslararası Kalite Ödülü’ne layık görüldü.

Flora Halı’ya ‘Uluslararası Kalite Ödülü’
16px
24px
15.04.2014 15:51
ABONE OLgoogle
Halının Başkenti Gaziantep’ten Dünya’ya açılan sektörün yıldızı Flora Halı The Global Trade Leaders´ Club tarafından bu yıl 10’uncusu düzenlenen ‘Uluslararası Kalite Ödülü’ne layık görüldü.

Birçok ülkenin farklı sanayi sektöründen iş adamlarını da bir araya getiren ödül töreni Paris’te ünlü Meridien Etoile otelinde gerçekleşti.

AB ülkelerinin yanı sıra, Kuzey ve Güney Amerika, Kuzey Afrika ülkeleri, Ortadoğu ve Rusya dahil olmak üzere 80’e yakın ülkeye ihracat gerçekleştiren Flora Halı ‘Uluslararası Kalite Ödülü’ ile yurt dışında da kalitesini kanıtlamış oldu. 



Flora Halı Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yücel, “Uluslararası Kalite-İnovasyon Ödülü ürettiğimiz kokulu halı serisiyle inovasyon alanında aldığımız 4. inci ödül. Flora Halı olarak, AB, Kuzey ve Güney Amerika, Kuzey Afrika, Ortadoğu ülkeleri ve Rusya dahil olmak üzere 80’e yakın ülkeye ihracat gerçekleştiriyoruz. Her ülkeden sadece en seçkin markalara verilen bu ödülü almaktan büyük mutluluk duyduk. Bu uluslararası başarımızın bir simgesidir” dedi.

Firmaların tüketiciye daha kaliteli ve yenilikçi ürün sunmalarına katkıda bulunmak amacıyla oluşturulan ve her ülkenin sanayi alanında en seçkin markasına verilen Uluslararası Kalite-İnovasyon Ödülü’ne bu yıl kırktan fazla şirket ödül aldı. Türkiye’yi temsilen Gürteks Group şirketlerinden olan Flora Halı’ya verilmesi ise büyük bir başarı olarak değerlendirildi.

Avrupa’nın Bürokrasi ve İş dünyası bu törende buluştu.



The Global Trade Leaders´ Club Genel Sekreteri Ricardo Roso Lopez’in başkanlık yaptığı tören iş toplantısı ile başladı. Uluslararası arenada dikkatle izlenen ve Onur konuğu olarak 30’un üzerinde ülkenin Büyükelçi’sinin katıldı. 


Törene Türkiye’nin dışında, Gana, Brezilya, Romanya, Srilanka, Ukrayna, Sırbistan, Mısır, Bulgaristan, Paraguay, Kenya Portekiz, Meksika, Morokko, Ekvador, Peru, Panama, Kongo, Özbekistan, Kazakistan, Kamerun, Kamboçya, Angola, Mali, Senegal, Türkmenistan gibi pek çok ülkeden firma yetkilileri hazır bulundu.

Derneğin kuruluş amacı ve dünya çapında teşvik alanları ile ilgili tanıtım konuşmasıyla devam eden Uluslararası Kalite-İnovasyon Ödül töreninde ödül alan şirket yöneticileri başarı ve inovasyonları ile ilgili bilgi aktardı.

Samimi bir atmosferde gerçekleşen öğle yemeğinin ardından kısa bir konuşma gerçekleştirilirken sonrasında ise ödüller sahiplerine verildi. Onur Ödülü ve Ödül Sertifikası takdiminden sonra Genel Sekreter Lopez’in teşekkür konuşması ardından yapılan Karşılama Kokteyl’i ile tören son buldu. 
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde