Flash TV baskılar nedeniyle yayınlarını durdurma kararı aldı

Flash TV baskılar nedeniyle yayınlarını durdurma kararı aldı

Flash TV yönetimi tarafından yayınların durdurulması kararının verildiği iddia edil

Flash TV baskılar nedeniyle yayınlarını durdurma kararı aldı
16px
24px
01.03.2019 07:18
ABONE OLgoogle

Kanal yöneticilerine ait olduğu öne sürülen açıklamada "İktidar sahiplerinin hukuk tanımaz uygulamaları, idari ve siyasi baskılar dayanılmaz bir hal aldı" ifadesi yer aldı.

Turktime.com yazarı Talat Atilla, Flash TV yönetiminin Bursa'da bulunan 20 yıllık binası için verilen yıkım kararı sonrası 'kritik bir karar aldığını' ileri sürdü.   Flash TV'nin kapısına dozerle gittiler!

Kanal yönetiminin yayınları durdurma kararı aldığını iddia eden Atilla, şu ifadeleri kullandı:

"Kısa süre önce 20 yıllık Bursa'daki binasına yürüyen mahkeme sürecine rağmen yıkım kararı verilen Flash TV'nin kapanacağı duyumunu alınca, kanalın tepe yöneticisini aradım.

Flash TV'nin kapanacağını doğrulayan kanal yetkilisi şöyle konuştu;

'Uzun süredir yaşadığımız ve artık çekilmez hale gelen baskılar nedeniyle bir süre yayınlarımıza ara verme kararı aldık. İktidar sahiplerinin hukuk tanımaz uygulamaları, idari ve siyasi baskılar dayanılmaz bir hal aldı. Tüm çalışanlarımızın ve paydaşlarımızın zarar görmesini engellemek ve 28 yıllık televizyon tarihimize gölge düşürmemek için yayınlarımıza ara vermek zorunda kaldık.'"

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde