Flaş... Devlet Bahçeli Meclis Başkanı olabilir

Flaş... Devlet Bahçeli Meclis Başkanı olabilir

MAK Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Kulat, AK Parti'nin MHP'ye ittifak jestinin Devlet Bahçeli'ye Meclis Başkanlığı verilmesi olabileceğini söyledi.

Flaş... Devlet Bahçeli Meclis Başkanı olabilir
16px
24px
05.12.2018 11:08
ABONE OLgoogle

DW Türkçe'de Nevşin Mengü'nün sunduğu 'Bire Bir' programına konuk olan MAK Danışmanlık Başkanı Mehmet Ali Kulat, 31 Mart 2019'da yapılacak olan yerel seçimlerle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

AK Parti-MHP ittifakını değerlendiren Kulat, "Bir ihtimal şu anda kuvvetli bir şekilde konuşuluyor. Devlet Bahçeli'nin de büyük ihtimal TBMM Başkanı olma ihtimali var" ifadelerini kullandı.

Kulat, "Devlet Bahçeli'nin bu anlamda 'Ben şurayı istiyorum' gibi bir talebi olmamış. Bahçeli'nin böyle bir talebi yok ama Cumhurbaşkanı böyle bir jest yapabilir. Onu ifade etmeye çalışıyorum" dedi.

Kulat yerel seçimlerde İstanbul'da CHP seçmeni arasında önce çıkan ismin Gürsel Tekin olduğunu söyledi.

Ankara'da Mansur Yavaş'ın CHP'nin adayı olmasını bekleyen Kulat, AK Parti'nin adayı Nihat Zeybekci'nin ise İzmir'de şansı olmadığı görüşünde.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde