First Lady Trump'dan Türkiye'yi kızdıracak büyük skandal!

First Lady Trump'dan Türkiye'yi kızdıracak büyük skandal!

ABD'de First Lady Melania Trump'ın Twitter'dan paylaştığı bir okul ziyareti fotoğrafı tartışma yarattı. Okulun 'Charter School' adı verilen FETÖ'ye ait okullardan biri olduğu iddia edildi.

First Lady Trump'dan Türkiye'yi kızdıracak büyük skandal!
16px
24px
06.03.2019 08:24
ABONE OLgoogle

ABD Başkanı Donald Trump'ın eşi First Lady Melania Trump, Twitter hesabından Oklahama eyaletindeki bir okul ziyareti sırasında çekilmiş fotoğraflarını paylaşarak "Beni misafir eden Tulsa'daki DOVE School'un öğretmenlerine ve öğrencilerine teşekkür ederim. Burada harika işler yapılıyor! Eğitim sadece akademiden ibaret değil, aynı zamanda güçlü bir karakter ve değer duygusunu da içermesi çok önemlidir" notunu düştü. 

?Melania Trump'ın paylaşımının ardından sosyal medyada First Lady'nin ziyaret ettiği DOVE School isimli okulun FETÖ'ye ait okullarından biri olduğu iddia edildi. 

?ref_src=twsrc%5Etfw">March 4, 2019

TÜRKİYE’NİN ÇALIŞTIĞI HUKUK FİRMASININ HEDEFİNDEKİ OKUL

Dove School of Discovery, ABD'de kurulu FETÖ bağlantılı Sky Holding tarafından kurulmuş durumda. Sky Holding, Türkiye'nin ABD'de FETÖ elebaşının iadesi, bu ülkedeki FETÖ bağlantılı şirket ve okulların kapatılması için anlaştığı hukuk firması Amsterdam and Partners'ın da hedefinde bulunuyor. 

Türkiye Cumhuriyeti'ne çalışan Amsterdam and Partners'ın kurduğu “Gülen investigation” adlı, ABD'deki FETÖ bağlantılı kişi ve kurumların ifşa edildiği internet sitesinde, Melania Trump'ın ziyaret ettiği Tulsa'daki Dove School of Discovery'nin ait olduğu Sky Holding, açık ifadelerle “FETÖ kurumu” olmakla suçlanıyor.

Hukuk şirketinin internet sitesinde hatta, FETÖ'nün bu okul aracılığıyla Oklahoma'daki Amerikan vatandaşlarının vergilerinden 3 milyon doların “dolandırıldığı” bilgisi de yer alıyor.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde