Final Okulları'ndan Denizli'ye büyük yatırım

Final Okulları'ndan Denizli'ye büyük yatırım

Final Okulları Denizli'de Sümerpark Projesi içinde açılıyor...

Final Okulları'ndan Denizli'ye büyük yatırım
16px
24px
22.07.2013 11:15
ABONE OLgoogle

Final Okulları çok yakında, Global Yatırım Holding ve Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Denizli’nin ve bölgenin en büyük yaşam merkezi Sümerpark Projesinde da yerini alıyor.

Final Okulları bölgedeki ilk büyük eğitim yatırımını  Denizli'nin yeni  yaşam merkezi Sümerpark Çok Bileşenli Projesi'nde gerçekleştirerek, okul öncesi eğitim, ilkokul, ortaokul ve Anadolu / Fen lisesi bölümleriyle öğrencilere dünya standartlarında eğitim verecek.

Denizli’de Modern Eğitim Kompleksi:

Final Eğitim Kurumları Kurucusu İhsan Özen “Final Eğitim Kurumları Eğitim ve Öğretim alanında 33 yılı aşan birikime sahip olup, Sümerpark Evleri'nin yanında hizmete açacağı Okul binası 11.450 m2 kapalı alanda, 74 derslik, spor salonu, yüzme havuzu, yemekhane, kütüphane, konferans ve toplantı salonları ile yaklaşık 1000 öğrenciye uluslararası düzeyde modern eğitimin gerektirdiği tüm  hizmetleri verebilecek kapasitede olacak “ dedi.

Türkiye’nin en başarılı eğitim kurumlarından biri olan Final Okulları ile işbirliği yapmaktan mutlu olduklarını belirten Global Yatırım Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Pera GYO Genel Müdürü Ayşegül Bensel “Sümerpark Projemiz kapsamında hayata geçecek olan Final Okulları ile çocuklarımız parlak bir geleceğe hazırlanırken, her türlü donanıma sahip büyük bir kampüste eğitim alma imkanına da sahip olacaklar. Sümerpark Evleri sakinleri ise hemen yanı başlarında yer alan dünya standartlarında eğitim ve öğretim veren Final okullarına çocuklarını gönderebilmenin kolaylığını yaşayacaklar”dedi ve ayrıca; 3. blok inşaatına başlanan Sümerpark evleri projesine Denizli halkının gösterdiği ilgiye teşekkür ediyoruz” açıklamasında bulundu.

Final Okullarının uluslararası seviyede vereceği eğitim ve öğretim faaliyetleri ile birlikte; Denizli’ye yepyeni bir yaşam konseptini tanıştıran Sümerpark Projesi, yaşam konforunu yükselten konutları, sosyal  tesisleri, sektörün öncü markalarını buluşturan alışveriş merkezi, yaşama değer katacak tüm unsurları Denizliler ile buluşturmaya devam ediyor.
www.sumerparkevleri.com.tr

Global Yatırım Holding Hakkında

Ekim 2004 tarihinde  bir holding şirketi olarak yeniden yapılanan Global Yatırım Holding A.Ş.(www.globalyatirim.com.tr); altyapı, gayrimenkul, enerji ve finansal servisler olmak üzere birçok faaliyet alanında yatırım yapmaktadır. İMKB'de işlem gören Global Yatırım Holding A.Ş.(“GLYHO.IS”), finans alanındaki deneyimlerini, endüstriyel iş olanaklarında en iyi şekilde değerlendirmektedir.
 
Pera GYO Hakkında: (“PEGYO”)

14 Temmuz 2006 tarihinde Sermaye Piyasası Kurulu’nun onay vermesinin ardından hukuki işlemlerin tamamlanmasıyla birlikte Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’na dönüştü. (“PEGYO”). Halka açık bir şirket olan ve hisse senetleri İMKB’de işlem gören Pera GYO, Türkiye’de konut, alışveriş merkezi ve turizm alanlarında yatırımlar yapmaktadır.

Final Eğitim Kurumları Hakkında :

1979 yılında kurulan şirket ilk olarak Dershanecilik sektöründe hizmet vermeye başladı. Halen “Final Dergisi Dershaneleri “markası ile Türkiye’de 216 noktada, Azerbaycan ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde hizmet vermektedir. 2006 yılında başlatmış olduğu özel okul açma çalışmalarının sonucu olarak, “Final Okulları” markası altında hizmet veren okulların sayısı ise 14’e ulaşmıştır. Final Okulları uluslararası alanda Amerikalı partneri ile birlikte  Final International American School System’ini ülkemizde uygulamaya başlamıştır. Önümüzdeki 10 yıl içerisinde okul sayısını 50’ye çıkarmayı planlayan Final, Türkiye ve Dünya da okul açmaya devam etmektedir.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde