Film gibi! Hamdi Ulukaya'nın eski karısını iki Türk kaçırdı

Film gibi! Hamdi Ulukaya'nın eski karısını iki Türk kaçırdı

ABD’nin en zengin Türk iş adamlarından Hamdi Ulukaya’nın eski eşi Ayşe Giray’ı kaçırıp tehditle 4 milyon dolarını almaya kalkan 2 Türk Amerika'da bankada son anda yakalandı..

Film gibi! Hamdi Ulukaya'nın eski karısını iki Türk kaçırdı
16px
24px
31.08.2018 08:35
ABONE OLgoogle

Geçtiğimiz Pazartesi günü Mustafa Gençoğlanoğlu, Ayşe Giray’ın Florida'daki evinde boya-badana yapıyordu. Bu sırada Mustafa Gençoğlanoğlu, kadına şok tabancasıyla 5-6 el ateş edip bayılttı.

Ardından Ayşe Giray’ı, suç ortağı Murat Ekdi ile önceden kiraladığı eve götürdü.

 Zanlılar kendine gelen Ayşe Giray’ın eline daha önce 3 kişinin vurulduğu olayda kullanılan tabancayı tutuşturarak "Bize 4 milyon dolar vermezsen bu silahı polise götürürüz. Bu silahla daha önce 3 kişi vuruldu. Şimdi senin parmak izin var. Tüm suçlar üzerine yıkılır" diye tehdit etti.

Ayşe Giray, bankada 2.5 milyon doları olduğunu söyleyip bu parayı hesaplarına aktarabileceğini belirtti. Bunun üzerine zanlılar kadınla birlikte bankaya gitti.   Milyarder iş adamı Hamdi Ulukaya'nın eski eşi Ayşe Giray kaçırıldı

Bankaya girince gişe memuruna ölümle tehdit edildiğini belirten Ayşe Giray’ı banka yetkilileri güvenli bir odaya aldı ve polise haber verdi. Dışarıda bekleyen zanlılar kadının vezneden ayrıldığını görünce olay yerinden araçla kaçmaya çalıştı ancak polis tarafından yakalandı.

1 MİLYAR DOLARLIK BOŞANMA

Ulukaya, New York’ta çocuk doktorluğu yapan eski eşi Ayşe Giray ile 1999’da boşanmıştı. Hamdi Ulukaya'nın bu boşanma karşılığında Ayşe Giray'a yaklaşık 1 milyar dolar ödediği iddia edilmişti.

Hamdi Ulukaya geçtiğimiz Ocak ayında New York'ta evlendiği Luise Vongerichten ile 25 Ağustos'ta İstanbul'da Esma Sultan Yalısı'nda düğün yapmıştı. 

Chobani’nin patronu Amerika'da evlendi, İstanbul'da düğün yaptı

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde