Fikret Orman'ın avukatı medyayı böyle tehdit etti

Fikret Orman'ın avukatı medyayı böyle tehdit etti

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın Yalıkavak açıklarındaki tekne keyfi boşanmayla sonuçlanmıştı..

Fikret Orman'ın avukatı medyayı böyle tehdit etti
16px
24px
13.01.2018 17:41
ABONE OLgoogle

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın Yalıkavak açıklarında teknede genç bir kadını kucağında taşırken görüntülenmişti. Orman o fotoğraf için “Ayıptır, yazıktır, günahtır. O yatta 5 erkek daha var ve o kız, arkadaşımın yeğeni. Ben evli ve iki çocuklu biriyim. İnsanları karalamak bu kadar kolay mı” demişti. 

Habertürk Gazetesi'nden Reşat Balcıoğlu'nun haberine göre, Beşiktaş Başkanı Orman’ın teknede görüntülendiği genç kadının adının Bahar Özden olduğu ve iki yıldır sevgili oldukları iddia edilmişti.

Bu haber günlerce medyada yer almıştı. Haberi de Patronlardunyasi.com, Habertürk'ten kaynak göstererek kullanmıştı. Bu haber halen gazete ve internet sitelerine yer almakta. (Hürriyet'te yer alan haberin linki http://www.hurriyet.com.tr/tartisilan-fotograf-21232061). 

Fikret Orman o çıkan haberlerden sonra eşi Sedef Orman'dan boşanmıştı. 

SOSYAL MEDYADAN BASINA TEHDİT

Şimdiye kadar sitemiz onlarca tehdit geldi ama bunun gibi tehditle ilk kez karşılaştık.  Sosyal medyadan Fikret Orman'ın avukatı olduğu iddia eden Esennur EZGİ adlı bir kullanıcı twitterdan bizi böyle tehdit etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle yayınladığı mesajda, "Bugün Türkiye basın özgürlüğü, en yeni iletişim teknolojileri, sosyal medya, internet gazeteciliği konularında dünyanın önde gelen ülkeleri arasında yer almaktadır" demişti. 

Anayasa'da  "Basın hürdür, sansür edilemez." denilmektedir. Basını tehdit eden Esennur Ezgi kişi ise suç işlemektedir.

Esennur Ezgi adlı kişiyle ilgili olarakta biz de İstanbul Barosu'na ve savcılığa suç duyurusunda bulunacağız.  Türkiye'de basını tehdit etmek en büyük suçtur. 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde