Fikret Orman'a eğlence mekanında tehdit

Fikret Orman'a eğlence mekanında tehdit

BJK Başkanı Fikret Orman, Kibariye'yi dinlemeye gitti. Kibariye'nin; Orman'la özel olarak ilgilenmesi, bir işadamını kızdırdı. Olay çıkaran iş adamı Orman'ı tehdit etti

Fikret Orman'a eğlence mekanında tehdit
16px
24px
21.01.2015 08:56
ABONE OLgoogle

BJK Başkanı Fikret Orman, Kibariye'yi dinlemeye gitti. Kibariye'nin; Orman'la özel olarak ilgilenmesi, işadamı Akın Büyükoğlu'nu kızdırdı. Olay çıkaran Büyükoğlu, Orman'ı tehdit etti

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, barıştığı eski eşi Sedef Hanım ile önceki gece Kuruçeşme'de bir mekanda sahneye çıkan Kibariye'yi dinlemeye gitti. Sahneye yakın bir locada oturan çifte; Şansal Büyüka, Tümer Metin ve Saba Tümer de eşlik etti. Ancak eğlenceli başlayan gece, büyük bir kavga ile son buldu.

KİBARİYE KIZDIRDI 

Kibariye'nin Orman'a, "Başkanım hoş geldiniz, ne iyi ettiğiniz de geldiniz", "Fikret Başkan'ımız da aramızda" gibi sözleri gece boyu tekrar etmesi, Orman'ın iki masa ilerisinde oturan işadamı Akın Büyükoğlu'nu çok kızdırdı. Kibariye'nin sahneden inmeden önce de "Fikret Başkan'ım gecemizi onurlandırdınız, yine bekleriz" demesi üzerine; Büyükoğlu çılgına döndü.

Büyükoğlu, "Ben de buradayım, benim adımı niye söylemiyor?" diye bağırıp oturduğu yerden kalkıp Orman'ın üzerine yürüdü. Orman'ı darp etmeye çalışan Büyükoğlu, Başkan'ı tehdit de etti. 

POLİSLER KURTARDI 

Olaylar sırasında Orman'ın yardımcılarından biri mekan dışına çıkıp polisi aradı ve "Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ı içeride tehdit ediyorlar, hemen gelin" diyerek adres verdi. Telefondan yaklaşık üç dakika sonra mekana gelen polis ekipleri, hızlıca koşarak içeriye giriş yaptı.

Yaklaşık 15 dakika süren olay sonrasında; Orman çifti, sivil polisler ve güvenlik eşliğinde arka kapıya yanaştırılan özel araçla mekandan çıkarıldı. Orman ile aynı masada oturan Şansal Büyüka'nın olayın tam ortasında kalarak birçok darbeye maruz kaldığı iddia ediliyor. Polis, kavgaya karışan isimlere kapıda kimlik kontrolü yaptı ve şüpheli gördüğü isimleri gözaltına aldı. 

GEÇMİŞTE DE ŞİDDETE BAŞVURMUŞ

İşadamı Akın Büyükoğlu'nun, yıllar önce sevgilisi Tuğba Özay'a şiddet uyguladığı iddia edilmişti. Geçtiğimiz aylarda ise Büyükoğlu, Şahan Gökbakar'la Reina'da kavga etmiş, onları güvenlik ayırmıştı.
Sabah
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde