Fikret Orman '35 Milyon Euro verdiler' demişti: Cenk Tosun 27 milyon pounda satıldı

Fikret Orman '35 Milyon Euro verdiler' demişti: Cenk Tosun 27 milyon pounda satıldı

İngiliz BBC Kanalı, Everton’ın Cenk Tosun için Beşiktaş ile anlaştığını açıkladı.

Fikret Orman '35 Milyon Euro verdiler' demişti: Cenk Tosun 27 milyon pounda satıldı
16px
24px
04.01.2018 12:14
ABONE OLgoogle

Everton’la 4,5 yıllık sözleşmeye imza atacak olan Cenk Tosun yıllık 38 milyon 250 bin lira kazanacak. 

Dün akşam saatlerinde Londra’ya giden Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ile bir araya gelen Everton Kulübü yöneticileri Cenk Tosun için daha önce verdikleri 25 milyon poundluk bonservis bedeli teklifini 27 milyon pounda yükseltince taraflar anlaşmaya vardı.

Süper Lig’de verilen arada tatilini İngiltere'de geçiren ve iki kulüpten haber bekleyen Cenk Tosun’un haftasonundan önce Everton için sağlık kontrolünden geçip imza atması artık an meselesi.  İlk kez açıklıyorum, Cenk'e 35 Milyon Euro verdiler

YILLIK 38 MİLYON 250 BİN TL

4,5 yıllık sözleşmeye imza atacak olan Cenk Tosun yıllık 38 milyon 250 bin lira kazanacak. Alacağı ücretim yüzde 45'ini vergi olarak ödeyecek olan Cenk'in yıllık net kazancı, 17 milyon 200 bin lira olacak. Resmi imzanın 5 Ocak tarihinde atılması bekleniyor.

"CENK'E 35 MİLYON EURO VERDİLER" DEMİŞTİ

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman dün yaptığı basın toplantısında, "Basında okuyorum, Cenk'e teklif geldi. Beşiktaş fiyat artırdı gibi. Bunlar gerçek dışıdır. Cenk çok kıymetli bir oyuncu. Cenk'e Everton'un bir teklifi var. Ancak burada ilk kez söylüyorum, Çin'den 35 milyon euro gibi bir teklif geldi. Görüşmeler devam ediyor. Hayırlıysa olur, değilse olmaz" demişti.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde