Fettah Tamince verdiği sözü tuttu

Fettah Tamince verdiği sözü tuttu

Fettah Tamince’nin başlattığı "Antalya’da yılbaşı hazırlıkları yok", "Kent karanlık" tartışmalarına çözüm yine Tamince’den geldi.

Fettah Tamince verdiği sözü tuttu
16px
24px
25.12.2014 15:52
ABONE OLgoogle
Antalya’da Rixos Oteller Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince’nin başlattığı "Antalya’da yılbaşı hazırlıkları yok", "Kent karanlık" tartışmalarına çözüm yine Tamince’den geldi.

Fettah Tamince, geçtiğimiz hafta Antalya’da Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirilen G 20 zirvesi ön hazırlık toplantısında kentte hazırlıklar yapılması için destek olacağı sözünü vermişti.

MEYDANA DEV PLATFORM YERLEŞTİRİLDİ

Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne kenti yılbaşına hazırlamak için destek olacağı sözü veren Tamince, yaya trafiğine açık olan Cumhuriyet Meydanı ve Kazım Özalp Caddesi Attalos Heykeli önüne iki adet demir platform yerleştirdi. Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa yapılan çalışmada ışıklandırılan platformun zemine tutturulması çalışmaları ise sürüyor.

VATANDAŞLAR HAZIRLIKLARDAN MEMNUN

Cumhuriyet Meydanı’nın bazı noktalarında yapılan kazı çalışmalarında ise yeni direklerin dikilerek ışıklandırma yapılması planlanıyor. Meydanda süren çalışmaları izleyen vatandaşlardan bazıları çalışmaları yeterli bulurken bazı vatandaşlar ise süslemelerin daha çok olması gerektiğini söyledi.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde