Ferdi Tayfur'u dolandıran doktor yakalandı

Ferdi Tayfur'u dolandıran doktor yakalandı

Yalova’da 16 villa ve 6 arazisi gasp edildikten sonra üzüntüsünden hastalanan Ferdi Tayfur’a iyi haber.

Ferdi Tayfur'u dolandıran doktor yakalandı
16px
24px
11.04.2014 04:51
ABONE OLgoogle
Yalova’da 16 villa ve 6 arazisi gasp edildikten sonra üzüntüsünden hastalanan Ferdi Tayfur’a iyi haber. Ünlü sanatçıyı dolandıran sedef hastalıkları uzmanı Ç.Ö. Fatih’te kendi adına açtığı özel hastanede gözaltına alındı.

İstanbul Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin 6 suçtan aradığı sedef hastalığı uzmanı olan Doktor Ç.Ö'nün Fatih'te özel bir hastanede olduğu bilgisine ulaştı. Doktor Ç.Ö., hastane çıkışında gözaltına alındı. Ç.Ö.’nün daha önce tedavi ettiği Ferdi Tayfur’un 16 villa ve 6 arazisini de usulsüz olarak ele geçirmekten arandığı belirtildi. 

FERDİ TAYFUR'U HASTA ETTİ

Birikimleriyle Yalova'da bir siteden 16 villa ve 6 villa arazisi alan Ferdi Tayfur, emlakçı M. T. vasıtasıyla villalarını ve arazilerini kendisini özel hastane sahibi olarak tanıtan Ç.Ö adlı şahsa 14 eşit senet karşılığında 800 bin liraya sattı.

İddiaya göre deniz manzaralı dubleks villaları 4 ayrı kişi üzerine satın alan Ç.Ö kısa süre sonrada aynı villaları başka şahıslar üzerine devretti.

Sanatçı Ferdi Tayfur'a ödeme yapmayan Ç.Ö bir süre sonra telefonlarını kapatarak ortadan kayboldu. Doktor Ç.Ö. hakkında sahtecilik ve dolandırıcılık suçlamalarıyla dün gözaltına alındı. 
Devrim Tosunoğlu/Akşam
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde