Ferdi Kadıoğlu için İngiltere'den dev teklif

Ferdi Kadıoğlu için İngiltere'den dev teklif

Derby County, 13 milyon sterlinlik bir teklifle sarı-lacivertlilerin kapısını çalacak

Ferdi Kadıoğlu için İngiltere'den dev teklif
16px
24px
30.03.2020 18:42
ABONE OLgoogle

Fenerbahçe'de bu sezon fazla forma şansı bulamasa da oyuna girdiği anlarda dikkatleri üzerine toplayan Ferdi Kadıoğlu'na İngiltere'den talip var.

Habertürk'ün haberine göre, Fenerbahçe eski teknik direktörü Phillip Cocu'nun çalıştırdığı Derby County'nin 20 yaşındaki futbolcuyu transfer etmek istediğini yazdı. Haberde, Championship ekibinin ocak ayında genç futbolcu için yaptığı teklifin kabul edilmediği, bunun üzerine kulübün 13 milyon sterlinlik yeni bir teklife hazırlandığı iddia edildi.

Ferdi Kadıoğlu bu bonservis bedeliyle İngiltere'ye giderse Derby County, kulüp tarihinin en pahalı transferini gerçekleştirmiş olacak.

Fenerbahçe, genç futbolcusunu 2 yıl önce Hollanda'nın NEC Nijmegen takımından, 1 milyon 400 bin Euro'ya kadrosuna katmıştı.

Bu sezon ilk 11'de şans bulmakta zorlanan Kadıoğlu, sarı-lacivertli formayla 23 maçta 4 gol 3 asistlik bir performans sergiledi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde