Feng Shui’ye inandı: 875 Milyon Dolarlık yatırım yapıyor

Feng Shui’ye inandı: 875 Milyon Dolarlık yatırım yapıyor

Tahincioğlu Gayrimenkul 2015 yılına kadar 875 milyon dolarlık yatırım yapacak

Feng Shui’ye inandı: 875 Milyon Dolarlık yatırım yapıyor
16px
24px
19.12.2012 14:36
ABONE OLgoogle

Ticari gayrimenkul alanında gerçekleştirdiği yatırımlarla dikkat çeken Tahincioğlu Gayrimenkul, Ataşehir’de yükselecek 43 katlı, A plus  “Palladium Tower” ile Anadolu Yakası’nın en prestijli ofis projesini hayata geçiriyor. 55.000 m2 toplam kiralanabilir alana, 180 metre yüksekliğe sahip olacak İstanbul’un yeni ofis merkezi “Palladium Tower” projesi akıllı bina sistemi, Leed Gold sertifikası özellikleri ve Feng Shui felsefesine uygun olarak tasarlanmıştır.

1956 yılında kurulan ve günümüzde tarım, gayrimenkul, enerji, üretim, hizmet ve finans sektörlerinde faaliyet gösteren Tahincioğlu Holding’in gayrimenkul yatırım ve geliştirme kolu olan Tahincioğlu Gayrimenkul, Ataşehir’de yükselecek 43 katlı, A plus  Palladium Tower ile Anadolu Yakası’nın en prestijli ofis projesini hayata geçiriyor. 55.000 m2 toplam kiralanabilir alana, 180 metre yüksekliğe sahip olacak İstanbul’un yeni ofis merkezi Palladium Tower projesi akıllı bina sistemi, Leed Gold sertifikası özellikleri ve Feng Shui felsefesine uygun olarak tasarlanmıştır.  180 ile 1350 metrekare arasında farklı alanlarda seçeneklerin sunulduğu Palladium Tower’da, ofisler,  tam kat ya da 6 ofise kadar bölünebilen modüler yapıda kullanılabiliyor.  Palladium Tower ofis katlarının satış fiyatları 890 bin dolar ile 1 milyon 500 bin dolar arasında değişiyor.

Anadolu Yakası’nın en prestijli ofis projesi

Özellikle ticari gayrimenkul projeleriyle ön plana çıkan Tahincioğlu Gayrimenkul, Anadolu Yakası’nın en prestijli ofis projesi Palladium Tower’ı İstanbul’un en merkezi bölgelerinden biri olan Ataşehir’de hayata geçiriyor. Proje bitiminde 43 kat olarak yükselmesi ön görülen Palladium Tower; toplam 55.000 m2 kiralanabilir alanı, BMS (Building Management System) akıllı bina sistemi, Leed Gold sertifikası özellikleri ve Feng Shui felsefesine özel tasarımı ile misafirlerine bir ofisten çok daha fazlasını sunmaya hazırlanıyor.

Özcan Tahincioğlu: 2012 yılında 175 milyon dolar yatırım yaptık, önümüzdeki 3 yılda ise 700 milyon dolar daha yatırım yapacağız...

Sağlıklı iş alanı koseptini konfor, güvenlik ve çevreye verdikleri önem ile birleştirdiklerini belirten Tahincioğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu özellikle ticari gayrimenkule odaklandıklarına dikkat çekerek, “Tahincioğlu Holding’in yatırım alanları arasında gayrimenkul önemli bir paya sahip. Başta ofis projeleri olmak üzere rezidans, şehir otelleri ve AVM yatırımlarımızın bazılarını hayata geçirdik. 2012 yılında 175 milyon dolar yatırım yaptık. Şu anda elimizde olan projelerin önümüzdeki 3 yıl için yatırım tutarı ise 700 milyon dolardır. Önümüzdeki dönemde almamız muhtemel yeni projeler 700 milyon dolarlık yatırım bütçemizi daha da artıracaktır. Ofis projelerimiz başta olmak üzere Palladium Tower, Nidakule Göztepe, Nidakule Levent, Çengelköy ve Seyrantepe’deki konut projesinin yanı sıra Antakya, Hatay’da gerçekleştireceğimiz ikinci Palladium Alışveriş Merkezimiz ile konut ve ticari gayrimenkul alanında sahip olduğumuz konumumuzu daha da güçlendireceğiz. 2014’te tamamlamayı ön gördüğümüz Palladium Tower ile Anadolu Yakası’nın en prestijli ofis projesine  imza atıyoruz. İstanbul’un en gözde bölgelerinden Ataşehir’de, yeni yapılacak olan  Finans Merkezi’nin yanıbaşında ve Palladium Alışveriş Merkezine komşu  konumlandırdığımız proje; sahip olduğu teknoloji, ayrıcalıklı tasarımı, tasarruf, verimliliği, fonksiyonelliği ve estetikliği gibi değerleri sayesinde burada çalışacak insanların her türlü ihtiyaç ve konforuna cevap verecek ve klasik ofis hayatından çok daha fazlasını sağlayabilecek bir yapı sunacağız’’ dedi.

Çevre dostu Palladium Tower Leed Gold Sertifikası’na uygun olarak tasarlanmıştır
Gerçekleştirdiği bütün projelerde çevre duyarlılığını maksimum seviyede tutan Tahincioğlu Gayrimenkul, İstanbul’un en gözde merkezlerinden Ataşehir’deki yeni ofis projesi Palladium Tower’ı, yapılarda çevreyi ve sürdürülebilir enerjiyi destekleyen Leed Gold Sertifikası özelliklerine göre tasarlamıştır. Amerikan Yeşil Bina Konseyi (USGBC) tarafından çevre dostu binalara verilen sertifikaya göre, Palladium Tower projesi iç mekân hava kalitesi, doğal aydınlatma, sıcaklık ve nem kontrolü, atık yönetimi gibi insan sağlığını direkt etkileyen unsurları göz önünde bulundurarak sakinlerine en sağlıklı çalışma ortamını sağlayacak şekilde planlanmıştır.

Feng Shui’nin rahatlatıcı felsefesi Palladium Tower’da hayat bulacak

“Rüzgar” ve “su” anlamına gelen, doğanın yaşam enerjisini yaşanılan mekanlarda harekete geçirme üzerine kurulu hayat felsefesi Feng Shui, Palladium Tower’da hayat buluyor. Uzakdoğu’nun beş bin yıllık felsefesi Feng Shui ile; Palladium Tower’da daha sağlıklı, mutlu ilişkilerin kurulabileceği, özellikle kariyer yaşamını olumlu yönde etkileyecek ve geliştirecek sürdürülebilir bir yaşam merkezi oluşturulacak. Feng Shui’nin mistik havasında inşaa edilen Palladium Tower’da yeşil alanlar yerden gökyüzüne taşınacak ve enerjisi ile iş hayatını pozitif yönde etkileyecek girişimler gerçekleştirilecek.

Tahincioğlu’ndan 875 milyon dolarlık gayrimenkul yatırımı 

2015 yılına kadar 875 milyon dolarlık yatırım yatırım yapacak olan Tahincioğlu, bu yatırımların 175 milyon dolarlık kısmını geçtiğimiz yıl içinde gerçekleştirdi. Başta ofis projeleri olmak üzere İstanbul’un çehresini değiştirmeye yönelik iddialı projelere imza atan Tahincioğlu Gayrimenkul’ün önümüzdeki üç sene içinde tamamlamayı hedeflediği ofis, konut ve karma kullanımlı projeler Anadolu yakasında Ataşehir, Kozyatağı, Çengelköy; Avrupa yakasında Levent, Şişli, Beşiktaş gibi İstanbul’un seçkin bölgelerinde konumlandırılıyor.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde