Fenerlilerin 'Et zirvesi'nde yaşanan duygusal anlar

Fenerlilerin 'Et zirvesi'nde yaşanan duygusal anlar

Etiler'de ortağı olduğu restorantta ziyafet veren F.Bahçeli Ferit Şahenk, 40 önemli ismi ağırladı. Yemekte Aziz Yıldırım kısa bir konuşma yaptı:

Fenerlilerin 'Et zirvesi'nde yaşanan duygusal anlar
16px
24px
09.08.2012 07:18
ABONE OLgoogle

 F.Bahçeliler Etiler'de buluştu. Nusr-Et Steakhouse'a ortak olan Doğuş Holding'in patronu Ferit Şahenk, Aziz Yıldırım başta F.Bahçe camiasının önemli isimlerine önceki akşam 'et ziyafeti' verdi.

 ŞİKE davası kapsamında 1 yıl Metris'te tutuklu kalan Aziz Yıldırım, ilk kez gece bir yemekte görülürken Şahenk'in ev sahipliğini yaptığı organizasyona 40'a yakın F.Bahçeli katıldı.

BU isimler arasında eski asbaşkan Ali Koç, Abdullah Kiğılı ve Ömer Temelli gibi iki önemli yönetici, Ömer Çavuşoğlu, F.Bahçeliliği ile bilinen yapımcı Acun Ilıcalı, Aziz Yıldırım'ın çok yakın arkadaşı olan Beşiktaşlı işadamı Mübariz Mansimov, eski Futbol Federasyonu yöneticisi Levent Kızıl gibi isimler de yer aldı. F.Bahçe kongre üyesi olan ve hatta bir ara ismi F.Bahçe Başkanlığı için de konuşulan Ferit Şahenk, nezaket örneği verip gece yarısı misafirlerini arabalarına kadar uğurladı.

DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI

 GECEDE futbol ve spor fazla konuşulmazken Aziz Yıldırım herkesin ilgi odağıydı. Başkanlarıyla hasret gideren F.Bahçeliler, bol bol özel sohbetler yaptı. Yemeğin en önemli anı ise Başkan Aziz Yıldırım'ın sözleri oldu...

YILDIRIM, geçtiğimiz ocak ayında 10 milyon euro bonservisle Lille'den alınan golcü Moussa Sow transferine 5 milyon euro katkı sağlayan Ferit Şahenk başta herkese teşekkür etti. F.Bahçe Başkanı, 'Yokluğumda herkes F.Bahçeliliğini gösterdi. Herkese teşekkür ederim' diye konuştu.

ŞAHENK ve diğer davetliler Aziz Yıldırım'ın bu sözleri karşısında oldukça duygulandı. Bu arada Başkan Aziz Yıldırım, Acun Ilıcalı'yla da bol bol sohbet ederken Başkan'ın moralinin yerinde olması dikkat çekti.

Samet Aday/Akşam

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde