Fenerliler bu videoyu konuşuyor !

Fenerliler bu videoyu konuşuyor !

Skytürk yayınında yapılan bir haber montaj tekniğinin ne kadar ileri düzeyde olduğunu gösterdi.

Fenerliler bu videoyu konuşuyor !
16px
24px
30.11.2006 17:40
ABONE OLgoogle
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım"ın dün yaptığı basın toplantısında da belirttiği ses bantlarının montajla değiştirildiği yolundaki söylemlerinden sonra yayına giren skyturk"teki örnek bant Antu.com "da günün konusu oldu.

Pazar akşamı Telegol"de çıkan ses bantlarından sonra montaj tekniklerinin ne kadar ileri düzeye geldiğini göstermek amacıyla hazırlanan bantta Akşam yazarı Avni Başoğlu hiç yapmadığı bir telefon görüşmesi ile karşı karşıya kaldı.

Skytürk Spor Servisi"nin hazırladığı Avni Başoğlu"nun bir hafta önce oynanan Fenerbahçe – Palermo maçı öncesi yaptığı yorumlardan alıntılar yapılarak yayına verilen bant Fenerbahçeli taraftarlarnı ilgi odağı oldu.

Basit montaj tekniklerle yapılan bu ses kaydından alınan sonuç çok şaşırtıcı. Kaldı ki profösyonel olarak ses kayıtlarında nasıl oynamalar yapılabileceği konusunda da ilgililer de önemli fikir sahibi oluyor.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde