Fenerden İsmail Kartal'la ilgili flaş karar!

Fenerden İsmail Kartal'la ilgili flaş karar!

Fenerbahçe teknik direktör İsmail Kartal ile yollarını ayırdı.

Fenerden İsmail Kartal'la ilgili flaş karar!
16px
24px
29.05.2015 21:59
ABONE OLgoogle
Fenerbahçe teknik direktör İsmail Kartal ile yollarını ayırdı. Başkan Aziz Yıldırım ile son kez görüşen İsmail Kartal tokalaşarak Fenerbahçe ile yollarını ayırdı.

Başkan Aziz Yıldırım, teknik direktör İsmail Kartal ile yollarını el sıkışarak ayırdı.

Kulüp binasında Kartal ile görüşen Yıldırım'ın, İsmail Kartal'la devam etmeyi arzu etse de yönetimde ağır basan görüşle ayrılık kararını aldığı belitildi.

Aziz Yıldırım'ın ilerleyen günlerde İsmail Kartal'a kulüpte görev vereceği de öğrenildi.

'GEREKEN AÇIKLAMAYI YARIN YAPACAĞIM' 

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, kulüple yolları ayrıldığına yönelik haberlerle ilgili yarın Kasımpaşa maçından sonra gerekli açıklamayı yapacağını söyledi.
      
Kartal, konuyla ilgili yaptığı açıklamada spor toto süper lig'de yarın oynayacakları son maçı işaret ederek, "Yarın oynanacak maçtan sonra gerekli açıklamayı yapacağım" dedi.
      
Sezon başında Ersun Yanal'ın ayrılmasından sonra takımın başına getirilen ve sezonu ikincilikle bitirmeyi garantileyen Kartal'ın yarınki maçtan sonra, sarı lacivertlilerdeki teknik direktörlük görevi sona erebilir.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde