Fenerbahçeli Aydın Doğan, Bursalı oldu!

Fenerbahçeli Aydın Doğan, Bursalı oldu!

Bursaspor'a hayran kalan Aydın Doğan, Yeşil-beyazlı kulübün 16 numaralı formasını giydi

Fenerbahçeli Aydın Doğan, Bursalı oldu!
16px
24px
07.04.2010 12:36
ABONE OLgoogle

Bursa Gazeteciler Cemiyeti'nin davetlisi olarak Bursa'ya gelen Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan, Bursaspor Kulübü'nü ziyaret etti. Beraberinde yönetici ve köşe yazarı arkadaşlarıyla Başkan İbrahim Yazıcı'nın tesislerde verdiği kahvaltıya katılan Aydın Doğan, daha sonra tesisleri ve Bursaspor TV'yi gezdi. Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan modern tesislere hayran kalan Aydın Doğan'a, Bursaspor Kulübü'nün üyesi yapılarak 16 numaralı kendi adına düzenlenmiş forma hediye edildi.

Törende konuşan Bursaspor Kulubü Başkanı İbrahim Yazıcı, geldikleri konumu kendi adına sürpriz görmediklerini ifade ederek, "Hedeflerimizi baştan koymuştuk. Aslında bir sene sonra yakalamayı düşündüğümüz hedefi bir sene önceye çektik. Böyle bir kulübün başkanı olmaktan gurur duyuyorum. Bursa bugünkü konumuna çok daha önce gelmeliydi. Uzun bir tarihi var. Ama nasip bugüneymiş. Keşke çok daha evvel olsaydı. Çünkü Bursa'ya yakışan bir derece bu. Zirvede oynamak hakikaten Bursa'nın layık olduğu yerde oynamasıyla eşdeğer. Bursa hep hep zirve takımı olmalı. Nihayet başardık. Mühim olan kalıcı olabilmek. Dilerim kalıcı oluruz, ben buna inanıyorum. Ligin bitmesine az zaman kaldı. Gururlu ve heyecanlıyız" diye konuştu.

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam da Anadolu'nun tamamının Bursaspor'un şampiyon olarak görmek istediğini kaydederek, "Hatta Fenerbahçeli, Galatasaray ve Beşiktaşlısı da istiyor. "Ben olmazsam da sen ol" deyip destekliyorlar" şeklinde konuştu.

Bursaspor Kulubü Başkanı İbrahim Yazıcı, yönetici arkadaşları, teknik direktör Ertuğrul Sağlam, Bursaspor Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nuri Kolaylı ve yönetim kurulu üyeleri, 35 vilayetten gelen gazeteci örgütlerinin başkanlarıyla birlikte Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan'a Bursaspor Tesisleri'ni gezdirdi. Bursaspor Tesisleri'ne hayran kalan Aydın Doğan'a Yeşil-beyazlı kulübün 16 numaralı forması hediye edilerek, üye yapıldı.

Aydın Doğan, Fenerbahçe sempatizanı olduğunu ancak Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor üyeliğinin ardından Bursaspor üyeliğiyle de gurur duyacağını bildirdi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde