Fenerbahçe, lider Sivasspor'a 3-1 yenildi

Fenerbahçe, lider Sivasspor'a 3-1 yenildi

Sahasında Fenerbahçe ile karşılaşan lider Demir Grup Sivasspor, Fenerbahçe'yi mağlup ederek ligde üst üste yedinci galibiyetini aldı.

Fenerbahçe, lider Sivasspor'a 3-1 yenildi
16px
24px
15.12.2019 15:53
ABONE OLgoogle

Süper Lig'in 15. haftasında lider Demir Grup Sivasspor, sahasında konuk ettiği Fenerbahçe'yi 3-1 mağlup etti. Demir Grup Sivasspor'un golleri Fernando ve Emre Kılınç'tan geldi. Fenerbahçe'nin tek golünü Deniz Türüç attı.

Haftanın en önemli maçında ligin en formda takımlarından lider Demir Grup Sivasspor, Fenerbahçe'yi 3-1'le geçerek ligde üst üste 7. galibiyetini aldı.

Fenerbahçe'de Rodrigues ve Ozan Tufan, uzatma dakikaların son bölümünde peş peşe gördükleri kırmızı kartlarla oyun dışında kaldılar.

İki takımın da mutlak galibiyet parolasıyla çıktığı maç, oldukça tempolu geçti. Karşılıklı pozisyonların yaşandığı karşılaşmada yakadığı fırsatları daha iyi değerlendiren ev sahibi ekip, üç puanı hanesine yazdırdı.

Bu galibiyetle puanını 33'e yükselten Demir Grup Sivasspor, liderlik koltuğundaki yerini bir hafta daha korumayı garantiledi. Fenerbahçe ise 25 puanda kaldı.

İşte karşılaşmadan önemli dakikalar...

DK 4: Fenerbahçe'de Garry Rodrigues, Ozan Tufan'ın ara pasında kaleciyle karşı karşıya kaldı ve topu ağlarla buluşturdu. Rodrigues'in ofsaytta olması sebebiyle pozisyon gol değeri kazanmadı.

DK 7: Rakibinden topu kapan Ozan Tufan sağ kanatta topu taşıdı ve ortasını açtı ancak Samassa iyi yer tuttu.

DK 10: Sivasspor gole çok yaklaştı! Sağ kanattan ceza sahasına giren Emre kale ağzına ortasını göndermek istedi ancak Serdar Aziz kayarak yaptığı müdahaleyle tehlikenin büyümesine engel oldu.

DK 13: İyi bir pasla ceza sahasına giren Fernando plaseyle topu uzak direğin dibinden ağlara göndermek istedi ancak top az farkla dışarı çıktı.

DK 25: Vedat Muriqi ile Nabil Dirar'ın girdiği ver-kaçın ardından Dirar kaleciyle karşı karşıya kalacaktı ancak savunma topu kornere çeldi.

DK 30: Garry Rodrigues ceza sahasında çok şık bir vücut çalımıyla rakibinden sıyrıldı ancak şutunda Samassa topu kornere çeldi.

GOL! DK 32: Hızlı hücumda Mert Hakan'ın müthiş pasında ceza sahasına giren Fernando, çok şık bir plaseyle topu ağlarla buluşturdu.

GOL! DK 59: Ziya'nın ara pasında ceza sahasına giren Emre Kılınç, topu ağlarla buluşturdu. Sivasspor, seyircisi önünde skoru 2-0'a getirdi.

DK 68: Fernando, Gustavo'dan şık bir çalımla sıyrıldı ve penaltı noktasına gönderdi. Fenerbahçe'de araya Serdar Aziz girdi.

DK 77: Sivasspor'un hızlı hücumunda 4'e 2 hücumda Erdoğan penaltı noktası üzerine ortaladı ama Serdar topu kornere çeldi.

GOL! DK 85: Ozan Tufan'ın kendi yarı sahasından başlayarak rakip ceza sahasına kadar taşıdığı topta Deniz Türüç şut şansı yakaladı. Tecrübeli yıldız sol ayağıyla köşeye bıraktı ve Fenerbahçe skoru 2-1'e getirdi.

KIRMIZI KART! DK 90+5: Fenerbahçe'de Garry Rodrigues rakibine yaptığı hareket sonrası kırmızı kart gördü. Hakeme itirazlarını sürdüren Ozan Tufan da ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyundan atıldı.

GOL! DK 90+7: Demir Grup Sivasspor, uzatmada Ziya ile bir gol daha buldu ve skoru 3-1'e taşıdı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde