Fenerbahçe hisseleri çakıldı

Fenerbahçe hisseleri çakıldı

Yargıtay'ın Fenerbahçe kararı sonrası Fenerbahçe Spor Kulübü hisseleri sert etkilendi.

Fenerbahçe hisseleri çakıldı
16px
24px
17.04.2014 14:47
ABONE OLgoogle
Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın Yargıtay tarafından onanan cezasına yaptığı itirazı reddetti. Ret haberinin ardından Fenerbahçe hisselerinde yüzde 5'i aşan kayıplar yaşandı.

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı, Aziz Yıldırım'ın Şike Davası kapsamında aldığı ve Yargıtay tarafından onanan cezasına yaptığı itirazı reddedince son aylarda yükselişe geçen ve 1 milyar lira piyasa değerinin üzerini gören Fenerbahçe hisseleri de düşüşe geçti.

Yargıtay'ın Aziz Yıldırım'ın itirazını reddetmesinden önce saat 11'de 37,90 liradan işlem gören Fenerbahçe hisseleri yarım saat içinde yüzde 5,4 değer kaybederek 35,85 liraya kadar geriledi. Daha sonra gelen alımlarla biraz toparlanan Fenerbahçe hisseleri birinci seansın sonuna doğru günlük yüzde 4,38 kayıpla 36,05 liradan işlem görüyor. Bu fiyat ile Fenerbahçe'nin piyasa değeri 902 milyon 500 bin liraya geriledi.

Fenerbahçe hisseleri 11 Nisan'da 40 liranın üzerine çıkarken piyasa değeri de 1 milyar liranın üzerindeydi. Uzmanlar Fenerbahçe hisselerinde yaşanan bu yükselişi 'şampiyonluk rallisi' ile açıklamıştı.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde