Fenerbahçe’den sürpriz transfer!

Fenerbahçe’den sürpriz transfer!

Orka Holding markalarından Damat, Fenerbahçe Kulübü ile 3 yıllık sponsorluk anlaşması imzaladı.

Fenerbahçe’den sürpriz transfer!
16px
24px
20.11.2018 12:23
ABONE OLgoogle

Moda perakendesinin lideri Damat, Tween, D’S Damat markalarını bünyesinde barındıran Orka Holding, Türkiye’nin önde gelen kulüplerinden Fenarbahçe ile sponsorluk anlaşması imzaladı.

2021 yılına kadar sürecek anlaşmaya göre, Fenerbahçe kulübünün futbol, kadın-erkek basketbol ve voleybol takımlarının yanı sıra teknik heyet, yardımcı kadro ve Fenerbahçe TV çalışanları Damat markalı ürünler giyecek. Fenerbahçe’ye özel olarak tasarlanan ürünler Fenerium ve Damat mağazalarının yanı sıra dünyanın dört bir tarafında bulunan Fenerbahçe taraflarına ulaşması için ağırlıklı olarak internet üzerinden satılacak. 

Şubat ayında satışa çıkıyor

Ayırca Fenerbahçe’ye özel olarak geliştirilecek koleksiyonlar da şubat ayında satışa çıkarılacak. Hem erkek, hem çocuk hem de kadınların aynı anda giyebileceği tarzda unisex olarak hazırlanacak kıyafetler için Damat ve Fenerium tasarım ekipleri birlikte çalışacak. Kıyafetler Fenerbahçe’nin yenilik ve enerjisini yansıtacak. 

Sponsorluk anlaşması Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi 1907 Tribünü’nde düzenlenen törenle Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu ve Fenerbahçe Kulübü Başkan Yardımcısı Burhan Karaçam arasında imzalandı. Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Metin Şen, Orka Holding ortaklarından Halidun Orakçıoğlu ve Osman Arar’ın da katıldığı törende bir konuşma yapan Süleyman Orakçıoğlu, Türkiye’de en fazla taraftarı olan Fenerbahçe Kulübü ile işbirliği yapmaktan büyük mutluluk duyduklarını söyledi. 

Orakçıoğlu: Yeni süprizlerimiz olacak

Orakçıoğlu, “Koleksiyondaki değişimi içerik anlamda da gösterebilmek için titiz bir çalışma yaptık. Bu işbirliği ile amacımız sadece oyuncuları giydirmek değil. Yeni koleksiyonumuzun yanında sürprizlerimiz de olacak. Her iki taraf da kazanacak” dedi. Konuşmasında desteklerinden dolayı Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ile Yönetim Kurulu Üyesi Metin Şen’e de teşekkür eden Orakçıoğlu, “Kendini genç hisseden herkesin markasıyız. Genç ve dinamik markamızın enerjisini Fenerbahe ile birlikte artırmak istiyoruz” diye konuştu. 

Fenerbahçe Kulübü Başkan Yardımcısı Burhan Karaçam, yaptıkları işbirliği ile Damat’ın sadece Türkiye’deki değil yurtdışındaki etkinliklerine de destek vereceklerini söyledi.

Bu amaçla Fenerbahçe Basketbol takımının dünyaca tanınan Luigi Datome cd Nicolo Melli gibi sporcularımız Damat’ın İtalya’daki etkinliklerine katılacağını ifade eden Karaçam, “Damat markasının bize uğur getireceğine bizim de Damat markasının büyümesine katkı sağlayacağımızı inanıyorum. Damat markasını duyunca daha çok yeni jenerasyona yönelik olduğunu düşünüyordum. ‘Bu saatten sonra damat olacak halimiz yok’ demiştim. Ancak sadece gençlere değil ileriki yaşlar için de ürünleri var. Bundan sonra ben de artık Damat müşterisi oldum” şeklinde konuştu. 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde