Fenerbahçe'de sular durulmuyor... Ali Koç'tan ikinci operasyon!

Fenerbahçe'de sular durulmuyor... Ali Koç'tan ikinci operasyon!

Fenerbahçe'de kulüp başkanı Ali Koç, yönetim içindeki çıkan anlaşmazlıkları çözmek için bir operasyona hazırlanıyor. Koç, performanslarından memnun olmadığı bazı yöneticilerin görevlerini değiştirecek.

Fenerbahçe'de sular durulmuyor... Ali Koç'tan ikinci operasyon!
16px
24px
23.10.2018 05:45
ABONE OLgoogle

Fenerbahçe'de sular durulmuyor. Geçtiğimiz günlerde 3 yardımcı antrenör ile yollarını ayırmış ve Aatif, Volkan Demirel ve Dirar'ı kadro dışı bırakan Ali Koç, büyük bir operasyona daha imza atıyor.

F.Bahçe Kulüp Başkanı Koç, yönetim içindeki çıkan anlaşmazlıkları çözmek için harekete geçti. Ali Koç performansından memnun olmayan bazı yöneticilerin görevlerini değiştirme kararı aldı.

SEMİH ÖZSOY İLE BURHAN KARAÇAM TARTIŞMASI

Sarı-lacivertli takımın 2. Başkanı Semih Özsoy ile Başkan Yardımcısı Burhan Karaçam arasında ciddi bir fikir ayrılığı yaşandığı ve mali konular ile ilgili tartışmalar yaşadığı ve henüz bir orta yolun bulunmadığı öğrenildi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un kurumsal yapıdan sorumlu olan Karaçam'ın görevini değiştirme ihtimali oldukça yüksek görünürken yönetim içinde en güvendiği isim olan Semih Özsoy'un ise görevine devam etmesi bekleniyor.

SAMANDIRA'DA DEĞİŞİKLİK

Fenerbahçe'nin Samandıra'da ki tesislerinde bazı değişikliklere gidildi. Kadroda yer alan yabancı oyuncular için Türkçe, Türk oyuncular içinse İngilizce kursları zorunlu hale gelirken yönetim bu derslerin zorunlu olması sonucu takım içindeki iletişimin artacağına inanıyor. (Akşam)

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde